Tilbage

USA

Scheid Family Wines Souvenir Pinot Noir 2018

1 fl. pr. stk.
139,95DKK
6 fl. pr. stk.
99,95DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

92 Point

Mad og Monopolet

92 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

Bestil inden

11 timer 4 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

USA

Scheid Family Wines Souvenir Pinot Noir 2018

UdsolgtVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

"GODT KØB VED 160 kr." - Ekstra Bladet
"94 points. Outstanding." - Robert Parkers Vintage Chart
"92 point. Perfekt hverdags-Pinot!" - Mad & Monopolet
"92 point. I 2018-årgangen har Souvenir Pinot Noir taget et skridt op ad stigen" - WineWherever

Hovsa... Vi gloede godt nok, da Ekstra Bladet kårede Souvenir Pinot Noir (2016) som GODT KØB til 160 kr.

Ved en fejl havde vinjournalisten fået en forkert pris...!

Smygende silkebløde Souvenir så uforglemmelig lækker en Pinot Noir, og så kolonorm en californisk value, at vinen altid er udsolgt... Det smager jo af dyr Pinot Noir fra Russian River Valley!

Advarsel! Nu er vinen landet i en af historiens højest Parker-ratede Pinot Noir-årgange nogensinde...2018. Først til mølle!

Druerne høstes fra certificeret bæredygtige topmarker i Monterey, og vinen modner 24 måneder på 30% helt nye franske fade.... 

Smagenote

Flot mørk Pinot Noir-farve. Næsen drager intenst med duft af tørrede roser, jordbær, rabarber, kirsebær og vaniljekrydrede blåbær. Indsmigrende strejf af Kongen af Danmark og ristede kaffebønner fra fadet. I munden saftig og koncentreret med stærkt forførende bærfrugt og silkebløde tanniner. Elegant krydret og herligt læskende finish. Imponerende. Drik nu, eller gem 6-8 år fra høståret.

Anmeldelser af Souvenir Pinot Noir Monterey 2018

92/100 Mad & Monopolet
"Jeg elsker Pinot Noir, men ofte kan det være lidt svært at finde en god flaske til fornuftige penge - et godt tip er, at du skal kigge væk fra Bourgogne og fx mod USA, hvor denne Scheid Family Wines Souvenir Pinot Noir også kommer fra. I næsen har den duft af jordbær, ribs, hyben, vanilje og et lille hint af lakrids. I munden er den let, floral og har en fin diskret frugtsødme, som får vinen til at fremstå elegant. Perfekt hverdags-Pinot!" (vurderet ved en tilbudspris på kr. 99,95)

92/100 WineWherever, Rasmus Christensen
"I 2018-årgangen har Souvenir Pinot Noir taget et skridt op ad stigen og leveret en vin, hvor der er skruet ekstra op for intentisiteten. Både i duften har den mere kompleksitet - og endnu mere udtalt i munden. Her har den masser af krydrede noter og en powerfuld syre, der skærer igennem den fuldmodne frugt og efterlader en mundvandsdrivende følelse, som gør den meget drikkevenlig." (vurderet ved en tilbudspris på kr. 99,95)

......

Tidligere årgange:

91/100 Winewherever, Rasmus Christensen  (årg. 2017)
"Lys og gennemsigtig vin, der til gengæld har masser af byde på. Modne ribs, frisk syre og en lang krydret eftersmag. Den er allerede godt udviklet og lige til at gå til."

91/100 Barego'mad - mad & vinblog (årg. 2016)
"Der er californisk Pinot Noir på vinkortet, som er blevet fremelsket på bæredygtige vinmarker nær Monterey Bay i Californien. Stilen er dejlig saftig og læskende med lækre letkrydrede fadnoter i finalen. Den fuldmodne Pinot Noir-frugt fremstår ren og elegant i glasset, og der er frugtrigdom i lange oversøiske baner. Souvenir Pinot Noir er ikke voldsom og voluminøs, men ganske let og elegant i stilen med et indsmigrende saftspændt repertoire, der gør den ultradrikkelig. Veloplagte røde sommerbærfrugter stråler op af glasset med blomster, hindbær, jordbær, kirsebær, blåbær og vanilje, som runder det hele af. Smagen er medium fyldig og fløjlsblød uden hårde kanter, og de røde bærfrugter lægger sig let på tungen som kølig morgendug med en frisk moden syre til at skabe balance og harmoni ud i en ligetil finale med søde lakridskrydrede tanniner. Det er saftig californisk Pinot Noir lige til at gå til som letafkølet tørstslukker eller som ledsager til lyst kød og grillet fisk." - vurderingspris kr. 99,95

90/100 Rolf Madsen, Vinexpressen (årg. 2017)
"Rabarber, jordbær og så lidt kirsebærsten, tobak, sød lakrids og strejf af urter. Meget typisk, californisk pinot noir med en lille afrundende frugtsødme, der giver en livsglad talje og masser af blød smagsfylde. Udmærket vin."

90/100 - GODT KØB VED 160 KR - Ekstra Bladet (årg. 2016)
"Varm krydret næse. Pæn intensitet og meget klassisk oversøisk pinot med modne røde jordbær og hindbærnoter, krydderier og vanilje. Pæn balance og længde."

Nyd den til grillet laks og tun, fjerkræ, andebryst, lyst kød og svamperetter. Servér ved 14-17°C

Souvenir 2018 er fremstillet på 100% Pinot Noir fra Scheid-familiens egne, certificeret bæredygtige topmarker nær kolde Monterey Bay. Her giver kølig maritim indflydelse, der giver langsomt modnet Pinot Noir med den helt rigtige kombination af friskhed og aromatisk finesse.

Scheid høster druerne i de tidlige morgentimer og fragter dem helt friske til vineriet. Her gærer vinen i åbne kar, så man på burgundisk vis kan støde drueskallerne ned i mosten (pigeage). Herved opnås et skånsomt udtræk af farve, smag og tannin, hvilket er nøglen til at skabe Pinot Noir udsøgt tekstur og elegance. Vinen fuldendes med 24 måneders modning på franske egetræsfade, heraf 30% helt nye.

Om Scheid Family Wines

Mellem San Francisco og Los Angeles finder vi Monterey County, der er Californiens absolutte cool climate hotspot - og eneste amerikanske vindistrikt på Wine Enthusiasts TOP 10 over verdens bedste vindestinationer.

Blandt Montereys pionerer finder vi den Harvard-uddannede entreprenør Al Scheid, der tilbage i 1972 blev tiltrukket af områdets uudnyttede potentiale. Næsten 50 år senere er Scheid Family Wines blandt Monetreys største og bedste vinproducenter.

Al Scheid har med årene afgivet meget af ledelsen til sønnen Scott og datteren Heidi, mens markarbejdet ledes af højt anerkendte Kurt Gollnick, der tidligere var ansvarlig for druekvaliteten hos legendariske Bien Nacido Vineyards.

I dag plejer Kurt Gollnicks team hele 39 forskellige druesorter, som høstes fra 12 vinmarker på en 115 km strækning af Salinas Valley. Den lange dal, som ligger i smørhullet mellem Gabilan-bjergene mod øst og Santa Lucia Mountains mod vest, er inddelt i 4 klimazoner fra nord mod syd.

I den nordligste del, nær den meget dybe og kolde Monterey Bay, har Chardonnay og Pinot perfekte dyrkningsbetingelser. Med morgentåge og eftermiddagsvind fra bugten nyder dette område Californiens længste modningssæson, og druernes ekstra lange ”hang time” givere vin med unikke aromatiske kvaliteter.

Lidt længere mod syd, med et klima som i Napa Valley, excellerer Scheid i topvine på Merlot, Syrah og Cabernet, mens Hames Valley i det sydligste af Salinas Valley kendes på powervine som hos naboen Paso Robles.

The Drinks Business: Green Awards 2019 Winner: "Commendation" – Scheid Family Wines

Hos Scheid Family Wines går topanmeldt premiumkvalitet hånd i hånd med en stærk grøn profil. Alle marker er certificeret bæredygtige, og en 80 m. høj vindmølle leverer strøm til 100% af produktionen samt 125 boliger i lokalområdet.

Vinene, der hyldes med op til 97 point ratings af amerikanske og internationale kritikere, fremstilles på Scheids topmoderne state-of-the-art vineri samt på familiens mindre ”Reserve-winery”, der er helliget en nicheproduktion af eksklusive specialvine.

Med kvalitet, bæredygtighed og value-for-money som kerneværdier er Scheid Family Wines i 2020 blandt Californiens stærkeste og mest forbrugervenlige vinproducenter.

Passer godt til

Grill

Okse

Kalv

Vildt

Fjerkræ

Fisk

Ost

Tapas

Pasta

Svampe

Hygge

Årgang 2018
Servering 14-17°C
Gemme potentiale 6-8 år fra høståret
Alkohol 13,5 %
Indhold 75 cl
Lukketype Kork
Emballage 6 stk. papkasse
1 fl. pr. stk.
139,95DKK
6 fl. pr. stk.
99,95DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

92 Point

Mad og Monopolet

92 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

Bestil inden

11 timer 4 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Lignende produkter