Producent

icon

Molino di Sant'Antimo

Er du ikke lige i humør til at betale 1.500 kr. for Brunello fra 100-point-huset Poggio di Sotto? Så prøv naboen Molino di Sant’Antimo! Vi taler samme eksklusive Brunello-subzone, Castelnuovo dell’Abate, og samme stil med traditionel lagring på store slavonske egefade. Molino di Sant’Antimo laver seriøs Brunello. For 40 år siden er Carlo Vittori en efterspurgt vinmager, der skaber topvine for flere af de store Brunello-huse. I starten af 1980’erne begynder han at opkøbe vinmarker for at realisere sin store drøm: at lave egen vin. Valget falder på højtliggende, syd- og sydvestvendte parceller i det sydlige Montalcino, midt mellem klosteret Abbazia di Sant’Antimo og floden Orcia. Molino di Sant’Antimo, opkaldt efter en lokal vandmølle fra 1200-tallet, regnes i dag blandt pionererne for Brunello-subzonen Castelnuovo dell’Abate. De sydvendte skråninger giver Sangiovese med power og koncentration, mens brugen af store traditionelle fade fremmer et autentisk udtryk af druesort og terroir. Siden 2012 er husets vine lavet af Carlos datter, Valeria Vittori, der er uddannet ønolog fra universitetet i Firenze:  "Jeg tager mig af den tekniske side, min søster Giulia tager sig af den kommercielle side, far tager sig af vinmarkerne, og mor Susanna tager sig af regnskab og reception" – Valeria Vittori Trods imponerende ratings - op til 97 point – har familien bibeholdt et meget sympatisk prisniveau for såvel Brunello-vinene som for husets populære supertoscanere, Asso, Ommio og Perpaolo. Seneste skud på stammen er den Chablis-cremede og ekstremt flotte Chardonnay ”Il Bianco”.

Læs mere
VALGTE FILTRE: Producent: Molino di Sant'Antimo
23 produkter fundet - Bedste pris vises altid først
icon

Molino di Sant'Antimo

image

Er du ikke lige i humør til at betale 1.500 kr. for Brunello fra 100-point-huset Poggio di Sotto?

Så prøv naboen Molino di Sant’Antimo! Vi taler samme eksklusive Brunello-subzone, Castelnuovo dell’Abate, og samme stil med traditionel lagring på store slavonske egefade.

Molino di Sant’Antimo laver seriøs Brunello. For 40 år siden er Carlo Vittori en efterspurgt vinmager, der skaber topvine for flere af de store Brunello-huse. I starten af 1980’erne begynder han at opkøbe vinmarker for at realisere sin store drøm: at lave egen vin.

Valget falder på højtliggende, syd- og sydvestvendte parceller i det sydlige Montalcino, midt mellem klosteret Abbazia di Sant’Antimo og floden Orcia. Molino di Sant’Antimo, opkaldt efter en lokal vandmølle fra 1200-tallet, regnes i dag blandt pionererne for Brunello-subzonen Castelnuovo dell’Abate.

De sydvendte skråninger giver Sangiovese med power og koncentration, mens brugen af store traditionelle fade fremmer et autentisk udtryk af druesort og terroir. Siden 2012 er husets vine lavet af Carlos datter, Valeria Vittori, der er uddannet ønolog fra universitetet i Firenze:

 "Jeg tager mig af den tekniske side, min søster Giulia tager sig af den kommercielle side, far tager sig af vinmarkerne, og mor Susanna tager sig af regnskab og reception" – Valeria Vittori

Trods imponerende ratings - op til 97 point – har familien bibeholdt et meget sympatisk prisniveau for såvel Brunello-vinene som for husets populære supertoscanere, Asso, Ommio og Perpaolo. Seneste skud på stammen er den Chablis-cremede og ekstremt flotte Chardonnay ”Il Bianco”.