Delaforce

” A company you should look out for.”

Sådan introduceres Delaforce af Charles Metcalfe, en af Englands førende eksperter i portugisisk vin. Chefvinmager for Delaforce er den talentfulde Jorge Moeiro. Jorge er ekstremt kvalitetsbevidst og baserer Delaforces Portvine på nøje udvalgt druemateriale fra nogle af dourodalens fineste klasse A-vinmarker.

Den højeste ”klasse” en portvinsmark kan få! Selvom portugisisk vinlov tillader omkring 40 forskellige druesorter, har Delaforce strengt fokus på de 6 topsorter: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinto Cão, Tinta Barroca, Tinta Roriz (Tempranillo) og Tinta Amarela. Disse druetyper er udvalgt for deres overlegne kvalitet og finesse. Hver enkelt har sit eget særpræg, som føjer en ekstra dimension til den færdige portvin. Fra ung frugtig LBV og langlivet Vintage Port til fadmodnet Tawny Port – Delaforce leverer topanmeldt verdensklasse over hele linjen – og altid til konkurrencedygtige priser. 

VALGTE FILTRE: Land: Portugal Distrikt: Douro Producent: Delaforce
47 produkter fundet

Delaforce portvine

DelaForce er et af de klassiske portvinshuse i Portugal. De har et bredt udvalg af portvine med alle de typiske portvinstyper. Derudover har de nogen af de mest kendte portvine samt usædvanlige varemærker. De har oparbejdet et samarbejde med mange virkelig gode portvinsproducenter og dette sikrer, at DelaForce vil kunne producere portvine af virkelig god kvalitet mange år frem. DelaForce blev grundlagt i 1868. Grundlæggeren hed George Henry Delaforce og allerede fra starten fik han hurtigt udvidet firmaets forretning til at omfatte bade Europa og Rusland. Portvinene fra DelaForce fik hurtigt et godt try og har igennem de sidste 130 år været i stand til at bevare det gode ry, på trods af, at det har været gennem flere generationer. I dag importerer de portvine til hele Europa og Nordamerika. De har blandt andet været det største og mest kendte portvinsnavn i Tyskland siden 1940´erne, og de er kendt overalt for god kvalitet uanset prisniveau.