Tilbage

Portugal

Delaforce LBV 2017

1 fl. pr. stk.
179,95 DKK
6 fl. pr. stk.
129,95 DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser
94 Point Mad og Monopolet
93-94 Point Houlberg
93 Point Winewherever, Rasmus Christensen
91 Point Vinbladet
90 Point Vinhulen.dk
90 Point Din VinGuide
GODT KØB - vurderet ved 110 kr. Din VinGuide
⭐ 4,0 - TOP 25 LBV Vivino

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Portugal

Delaforce LBV 2017

UdsolgtVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

”94 point. Bedste portvin, der findes til prisen!" - Mad & Monopolet 
"93-94 point. Den burde man sgu købe læssevis af. Mums." - Houlberg
"93 point. Alt er i flot balance… Gennemført LBV.” - WineWherever
”91 point. Et fund til prisen. En solstråle til de mørke vinteraftener.” - Vinbladet
"90 point. GODT KØB" (vurderet ved kr. 110) - Din VinGuide

Kapow! Delaforces vildeste Late Bottled Vintage Port til dato? Houlberg anbefaler dig at købe læssevis vurderet ved den normale tilbudspris på kr. 129,95.

Superkvaliteten er ikke tilfældig, for vejret i 2017 var en ren kopi af legendariske 1945. Se bare pointene fra anmeldernes årgangsskemaer:

- 98 point - Wine Spectator
- 97 point - Robert Parker
- 5 ud af 5 "Magnificent" – Decanter
- “Classic” - For the Love of Port
- "Pantsæt hus, hjem og om fornødent svigermor…- " - Vinbladet

Mørk, violduftende, lakridset og guddommelig frugtintens. Sødmefuld og slubrende saftig. Helt vanvittig portvinsvalue! 

Smagenote

Nyskænket fra flasken sejler LBV 2017 fed og mørklilla rundt i glasset… og næsen bugner af frugt! Fra glasset strømmer en sand duftkaskade af violer, hindbærsyltetøj, røde og sorte kirsebær, blåbær, brombærcoulis, engelsk lakrids, grafit, peber, søde krydderier, knust granit og en mineralsk røgnote... I munden fyldig, sød og frugtkoncentreret med masser af saftig drikkeglæde i behold! Sødme og friskhed balancerer smukt i eftersmagen, der straks giver lyst til endnu en lille slurk! En perfekt LBV… Drik nu, eller gem +10 år fra høståret.      

Anmeldelser af Delaforce LBV 2017 

94/100 Mad & Monopolet
"Portvin er fremragende, og der er ret meget at få for pengene. Denne Delaforce Late Bottled Vintage Port 2017 er et fremragende eksempel. Prisen ligger på omkring 129,95 kr., hvis du tager 6 stk., og nogle gange er den faktisk helt nede i 99,95 kr., og så er det lige præcis bedste portvin, der findes til prisen! I næsen har den blomme, syltede figner, mørke kirsebær, nelliker og et hint af lakrids. I munden er den sødmefuld, men har en let syre, som gør, at det hele er i balance. Det er helt enkelt et perfekt eksempel på, hvad portvin kan - godt gået."

93-94/100 Houlberg
"5 Thumbs Up. LBV ... lækker bandit vin kunne det stå for. Det dufter sgu ret godt, men 2017 var altså også en kongeårgang i Douro Port. Det dufter af fed, moden frugt, brombærmarmelade, kogte blommer, hindbær og sorte kirsebær, godt med både tør engelsk og sød finsk lakrids, våde fade, lidt røg, krydderier og alligevel med et svagt syrekick. Det dufter sgu ganske godt. Men Delaforce 2017 LBV Ports store styrke kommer i smagen, hvor der både er et lille og kontrolleret alkoholisk spark og koncentreret, mørk, fyldig og sød frugt. Det er en lille mega atombombe, der bare lige detonerer i munden med atomar julefryd og englesang, så man bare ønsker at blive portvinsdranker bare i vinterhalvåret. LBV 2017 har bare lige denne fine balancerede smag, hvor den mørke frugt med brombær og solbær nærmest er kandiseret, blevet tyk og flydende nektar med fede fadnoter, lakrids, mælkechokolade, vanilje og saftighed. Det er flydende velvære. Forhandles af Supervin, hvor en flaske koster 179,95 kr., mens prisen er 129,95 kr. ved køb af 6 flasker. Den burde man sgu købe læssevis af. Mums."

93/100 Rasmus Christensen, Winewherever
”Årstal der ender på tallet 7 har af uransagelige årsager historisk set været fantastiske portvinsår. Og alt lader til, at året 2017 rammer samme gudsbenådning. Denne LBV har struktur, rygrad, syre og frugt hvor alt er i flot balance, og leverer en intens og ungdommelig portvinsoplevelse. Gennemført LBV.”

91/100 Vinbladet
”Moden duft med brombær og mørke kirsebær, sødmefuld og samtidig pirrende alkoholtone dækket af moden frugt. Fyldig, kommer rundt i hele mundhulen, lang sødmefuld eftersmag med modne, mørke bær og dejligt tanninbid og friskhed. Som altid med Late Bottled, et fund til prisen. En solstråle til de mørke vinteraftener. 91” (vurderet ved en tilbudspris på kr. 129,95)

90/100 Vinhulen.dk
"Rubinrød. Duften indleder med røde bær suppleret af lidt blomme, krydderi, lakrids og maltbolsje. Smagen er meget sødmefuld med blomme, røde bær, lakrids, maltbolsje og en kølig minttone i midtpaletten. Harmonisk med både den fede frugt og fast syre og greb i tanninerne. Smagen har pæn længde og tyngde. Kan snildt drikkes nu eller ligge nogle år. "

90/100 "GODT KØB" - Din Vinguide
"Sødmefuld med sveskede noter og varme krydderier." (GODT KØB vurderet ved kr. 110)

Nyd den til hygge, desserter med røde bær, mørk chokolade samt blåskimmelost. Servér ved 12-15°C

LBV 2017 er skabt på Dourodalen mest noble 5 portvinsdruer, Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinto Cão, Tinta Barroca, Tinta Roriz (Tempranillo) og Tinta Amarela. Real Companhia Velha høster topdruerne til Delaforce LBV fra gamle vinstokke, der er udvalgt for deres overlegne kvalitet og finesse. Hver enkelt druesort bringer sit unikke særpræg til det færdige portvinsblend, som balancerer perfekt på tungen! Vinen modner 4 år på fad og filtreres let før aftapning. Resultatet er en lækker, afrundet portvin af den frugtbetonede Vintage Port-type. Lækker og drikkeklar allerede ved frigivelse. Sukkerindhold: ca. 105 gram pr. liter.

Om Delaforce

 “A company whose wines you should look out for.”

Således introduceres Delaforce af Charles Metcalfe, en af Englands førende eksperter i portugisisk vin.

Og Delaforce ER et højt respekteret portvinsmærke med stolte traditioner. I 1868 blev firmaet grundlagt af George Henry Delaforce, som var efterkommer af en landflygtig huguenotfamilie. Delaforce opnåede hurtigt stor anerkendelse for sine evner som blender, og huset blev i 1894 udnævnt til kongelig leverandør.

Portugal overgik i begyndelsen af 1900-tallet fra kongedømme til republik, men det kongelige våbenskjold er bevaret på flere af Delaforces vinetiketter. Efter 100 år på familiehænder måtte Delaforce i 1968 afhænde sit firma til multinationale IDV, som i forvejen ejede et andet kendt portvinshus, Croft.

I perioden 2001-2007 tilhørte Delaforce berømte Taylor Fladgate, men fra 2008 og frem til i dag har Delaforce været en del af Silva Reis-familiens Real Companhia Velha (Royal Oporto), det gamle kongelige kompagni.

Chefønolog for Real Companhia Velha og Delaforce er den talentfulde Jorge Moeiro, som også kendes fra Quinta de la Rosa samt fra sin egen vingård, Poeira. Jorge Moeira er ekstremt kvalitetsbevidst og baserer Delaforces premium ports på udvalgt druemateriale fra klasse A-vinmarker som Quinta das Carvalhas i Pinhão og Quinta do Sibio i sidedalen Roncão.

Selvom loven tillader omkring 40 forskellige druesorter til portvinsproduktion, har Delaforce strengt fokus på de 6 topsorter: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinto Cão, Tinta Barroca, Tinta Roriz (Tempranillo) og Tinta Amarela. Disse druetyper er udvalgt for deres overlegne kvalitet og finesse. Hver enkelt druesort har sit eget særpræg, som føjer en ekstra dimension til det færdige portvinsblend.

Fra ung frugtig LBV og langlivet Vintage Port til fadmodnet Tawny Port – Delaforce leverer topanmeldt verdensklasse over hele linjen – og altid til konkurrencedygtige priser. Kvaliteten er stadig en konge værdig.

Portvinstype Ruby
Årgang 2017
Servering 12-15°C
Gemme potentiale +10 år fra høståret
Alkohol 20 %
Indhold 75 cl
Lukketype Kork
Emballage 6 stk. papkasse
1 fl. pr. stk.
179,95 DKK
6 fl. pr. stk.
129,95 DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser
94 Point Mad og Monopolet
93-94 Point Houlberg
93 Point Winewherever, Rasmus Christensen
91 Point Vinbladet
90 Point Vinhulen.dk
90 Point Din VinGuide
GODT KØB - vurderet ved 110 kr. Din VinGuide
⭐ 4,0 - TOP 25 LBV Vivino

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Lignende produkter