Klik/Tryk for at zoome

Delaforce LBV 2016

På lager - 1-2 dages levering Vingaranti

Er 2016 århundredets BEDSTE portvinsårgang?

DK’s bedste LBV-køb fra Delaforce har i hvert fald fundet et ekstra gear eller to... Og se lige anmeldernes vurdering af årgangen generelt:

”The Greatest Vintage Port of the Century” – Robb Report
96/100 - Wine Spectator

★★★★★ (5 ud af 5 mulige) – Decanter

Delaforce LBV 2016 er først lige frigivet og endnu ikke anmeldt... men smagen og kvaliteten overgår ALLE hidtidige årgange – inkl. 2013, 2012 og legendariske 2011.

Smagenote

Mørk kirsebærrød med duft af viol og plukkemodne røde og mørke bær i spandevis... Fine strejf af lakrids, urter og krydderi… I munden usædvanlig smooth med velbalanceret sødme. Hindbær, brombær, solbær og rosin hygger sig med rosin, lakrids og chokolade fra de 4 år på egetræsfade. Bløde tanniner. Sitrende topklasse fra en absolut topårgang! Drik nu, eller gem +15 år fra høståret.

Nyd den til hygge, desserter med røde bær, mørk chokolade samt blåskimmelost. Servér ved 14-17°C

LBV 2016 er et klassisk Douro-blend, der er baseret udelukkende på topdruerne Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinto Cão, Tinta Barroca, Tinta Roriz (Tempranillo) og Tinta Amarela. Disse druetyper, som høstes fra gamle vinstokke, er udvalgt for deres overlegne kvalitet og finesse. Hver enkelt druesort har sit eget særpræg, som føjer en ekstra dimension til det færdige portvinsblend. Vinen modner 4 år på fad og filtreres let før aftapning. Resultatet er en afrundet og lækker portvin i frugtig Vintage Port-stil. Lækker og drikkeklar ved frigivelse. Sukkerindhold: 105 gram pr. liter.

Om Delaforce

“A company whose wines you should look out for.”

Således introduceres Delaforce af Charles Metcalfe, en af Englands førende eksperter i portugisisk vin.

Og Delaforce ER et højt respekteret portvinsmærke med stolte traditioner! I 1868 grundlagdes firmaet af George Henry Delaforce, som var efterkommer af en landflygtig huguenotfamilie. Delaforce opnåede hurtigt stor anerkendelse for sine evner som blender, og huset blev i 1894 udnævnt til kongelig leverandør.

Portugal overgik i begyndelsen af 1900-tallet fra kongedømme til republik, men det kongelige våbenskjold er bevaret på flere af Delaforces vinetiketter. Efter 100 år på familiehænder måtte Delaforce i 1968 afhænde sit firma til multinationale IDV, som i forvejen ejede et andet kendt portvinshus, Croft.

I perioden 2001-2007 tilhørte Delaforce berømte Taylor Fladgate, men fra 2008 og frem til i dag har Delaforce været en del af Silva Reis-familiens Real Companhia Velha (Royal Oporto), det gamle kongelige kompagni. 

Chefønolog for Real Companhia Velha og Delaforce er den talentfulde Jorge Moeiro, som også kendes fra Quinta de la Rosa samt fra sin egen vingård, Poeira. Jorge Moeira er ekstremt kvalitetsbevidst og baserer Delaforces premium ports på udvalgt druemateriale fra klasse A-vinmarker som Quinta das Carvalhas i Pinhão og Quinta do Sibio i sidedalen Roncão.

Selvom loven tillader omkring 40 forskellige druesorter til portvinsproduktion, har Delaforce strengt fokus på de 6 top-sorter: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinto Cão, Tinta Barroca, Tinta Roriz (Tempranillo) og Tinta Amarela. Disse druetyper er udvalgt for deres overlegne kvalitet og finesse. Hver enkelt druesort har sit eget særpræg, som føjer en ekstra dimension til det færdige portvinsblend.

Fra ung frugtig LBV og langlivet Vintage Port til fadmodnet Tawny Port – Delaforce leverer topanmeldt verdensklasse over hele linjen – og altid til konkurrencedygtige priser. Kvaliteten er stadig en konge værdig.

Læs mere

Passer godt til

Nødder

Hygge

Ost

Frugt

Dessert

1 fl. pr. stk. 179,95  DKK
6 fl. pr. stk. 129,95 DKK
TILBUD 6 fl. pr. stk. 99,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

Supervin.dk

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 12-15°C
Gemme potentiale +10 år fra høståret
Alkohol 20 %
Indhold 75 cl.