Tilbage

Steel Rock Chardonnay 2014

Steel Rock Chardonnay 2014 fra Californien, USA

Fantastisk frisk og sprød chardonnay fra Sonoma County i Californien. Chardonnay er for mange "go-to" druen når der skal hvidvin på bordet, og californien er efterhånden blevet førstevalget.

Druerne i denne eminente hvidvin kommer hovedsageligt fra Sonoma County. Et område, som har udviklet sig til at blive et af verdens bedste områder for Chardonnay. Området ligger tæt ved havet, hvor sommervarmen modereres af tågen og den kølige havbrise. Et klima, ideelt til Chardonnay.

Steel Rock Chardonnay er frisk, elegant og sprød i frugten,  og samtidig fyldig i strukturen. En sjælden kombination, der vidner om kvalitet og vinproduktion på 1. klasse.

Er du normalt til vinene fra Chablis området i Frankrig, kan du her finde lignende smagsudtryk til det halve af prisen!

Flot klar kulør. Dejlig bouquet af modne æbler. Smagen er vel afbalanceret med dejlig blød og smagfuld frugt, men lækre noter af citrus, der kildrer siden af tungen i en sprød og frisk afslutning. 13% alk.

Kan anvendes meget allround, står superflot til fisk på grillen, fyldige sommersalater med lyst kød eller en indbydende gang røget laks.

SUPERVIN´s enestående garanti:
Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering).

1 fl. pr. stk.
109,95 DKK
6 fl. pr. stk.
69,95 DKK
Fragt
FRAGT FRA 29,-
Køb for:

mere for
FRI LEVERING
Bestil inden:
Og vi sender i dag

Passer godt til

Drue: 
Servering: 
8-10 °C
Alkohol: 
13 %
Indhold: 
75 cl

Vi tror du vil kunne lide...

Tilmelding til nyhedsbrev

Få gode tilbud og tips om dejlige druer direkte i din indbakke.

Gruppekøb
Indtast den kode du har modtaget fra Supervin