



Four Vines Chardonnay The Willing 2020
”The Willing” er tilbage! Den californiske storsælger har været udsolgt i månedsvis, men nu kan du igen forføre smagsløgene med smørblød, fadkrydret og tropisk frugtsaftig Chardonnay!
Vinen er skabt 100 % Chardonnay fra de bedste ”cool climate”-områder i Californien, hvor ekstra ”hang time” på vinstokkene giver en perfekt balance mellem solmoden frugt og frisk citrusmineralitet. I kælderen fuldendes vinen med et diskret touch af franske fadkrydderier.
”The Willing” er ikke kun populær herhjemme og i USA blæser flaskerne afsted til priser, der ligger langt over den vi nu kan tilbyde dig. Dog har vi ikke kunnet skaffe tilnærmelsesvis de samme mængder som forrige årgang… Køb nu!
.....
Nyd den gerne til hygge, grillede fisk og skaldyr, kylling, lyst kød og samt cremede oste. Servér ved 10-13°C.
Hvordan smager Four Vines Chardonnay The Willing 2020?
”The Willing” lyser glasset op med en smuk gylden farve. Næsen byder på en solmoden californisk frugtcocktail af pærer, melon, ananas, papaya, mango og frisk citrus. Under den toplækre frugt gemmer sig lækre strejf af vanilje fra de franske fade. I munden er vinen cremet og smørblød med overdådige tropiske frugter og flot krydret kompleksitet. Den lange finish rundes af med lækre nuancer af honning, citrus og ristede nødder. Sådan skal en californisk Chardonnay skæres! Drik nu, eller gem 4-5 år fra høståret.
Om Sonoma Wine Company
Four Vines blev grundlagt i 1994 af punkrocker, surfer og winemaker Christian Tietje i partnerskab med vennerne Bill Grant og Susan Mahler. Garageprojektet fra Paso Robles bjergtog fra starten både det brede publikum og de kræsne vinkritikere med en serie powerfulde vine. Altid venlige i smagen, ofte dristige i design.
I 2010 blev stafetten givet videre til Derek Benham fra Purple Wine i Sonoma. Tietje forblev dog i en årrække efter salget tilknyttet Four Vines som konsulterende ønolog, og kvaliteten er forblevet helt i særklasse til prisen.
Vindata
Druer
Vinen kommer fra
Producent
Årgang
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Proptype
Emballage
Allergener
Restsukker
Syreindhold