Klik/Tryk for at zoome

Galante Bianco 2018

På lager - 1-2 dages levering Vingaranti

Galante Bianco er delvist fremstillet efter samme appassimento-metode som Amarone, hvor druerne lufttørres for at give ekstra frugt og koncentration i smagen!

Resultatet er en lækker eksotisk og honningagtig hvidvin – med masser af friskhed og drikkeglæde i behold!

Let gylden i glasset. Næsen frister med forførende noter af hvide blomster, pære, citrus, abrikos, mango, banan og honning. I munden tør til halvtør med lækker blød og cremet tekstur. Eftersmagen er lang og frisk med masser af modne frugtnoter! Drik nu, eller gem 3-4 år fra høståret.

Den røde Galante høster hele 96 pts hos Luca Maroni - og Galante Bianco holder MINDST samme høje niveau!!

5 stjerner - Flaskehalsen
"...flot og imødekommende duft. Fra begyndelsen er smagen næsten voldsom, men efterhånden bløder den op og giver en del frugtfylde og pæn balance. Det parfumerede twist, der møder dig i første indtryk, bliver snart integreret i helheden, og det giver en rigtig lækker hvidvin, som har masser af smag, men som samtidig er nem at drikke..."

Anbefales til hygge, fyldige salater, fisk og skaldyr, fjerkræ, pasta og modne oste. Nyd vinen ved 10-12°C.

Galante Bianco er fremstillet på 60% Chardonnay og 40% Grechetto Gentile fra Romagna i det nordøstlige Italien. Cevico lufttørrer en del af druerne efter Appassimento-metoden, mens de resterende druer høstes og gæres på normal vis – dvs. med temperaturstyret gæring på ståltank. Resultatet er en særdeles lækker og harmonisk hvidvin – med friskhed og intense eksotiske frugtnoter i perfekt balance! 

Bag Galante står Cevico-gruppen fra byen Lugo i Romagna. Cevico blev grundlagt i 1963, og gruppen repræsenterer i dag 3 tapperier, 15 vinerier/kooperativer og 4500 associerede vinbønder. Den topprofessionelle Cevico-gruppe superviserer sine vinbønder i forhold til vindyrkning, ønologi, laboratorieanalyse og forskning.

Læs mere

Passer godt til

Pasta

Fisk

Hygge

Gris

Fjerkræ

Ost

1 fl. pr. stk. 149,95  DKK
6 fl. pr. stk. 109,00  DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

Flaskehalsen

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 10-12°C
Gemme potentiale 3-4 år fra høståret
Alkohol 12,5%
Indhold 75 cl.