
Austo Novebolle Spumante Brut
Pop, fizz, clink. - Skål i lækre nye prestigebobler fra topanmeldte italienske Austo!
Novebolle Brut kommer fra de køligste bakkedrag i Emilia-Romgana - og “Italiens spisekammer” leverer nok engang vidunderlig kræs for ganen.
Heroppe mod nord byder italiensk spumante gerne franske champagner op til dans... og endda til klart venligere priser.
Denne delikate 91 point-vin er et fremragende eksempel, også selvom vinen rent teknisk er lavet i en mere ung, frisk og frugtbetonet Charmat-stil.
Og med topkvalitet til menneskepenge gør det jo ikke spor, at flasken ligner en million på festbordet!
Perfekt som aperitif eller til tapas, antipasti, sushi, delikate fisk- og skaldyrsretter og sprøde salater samt lette asiatiske serveringer. Nyd den afkølet ved 6-10°C
Hvordan smager Austo Novebolle Spumante Brut?
I glasset elegant strågul med et friskt grønligt skær og fine, vedvarende bobler... Næsen følger flot op med sine herlige duft af jasmin, citrus-mineralitet, friskskårne grønne æbler og tropisk mango... I munden saftig og harmonisk med en virkelig dejlig frugtintensitet, der vækkes perfekt til live af vinens underliggende friskhed og cremede mousse. Lang, venlig og mundrensende finish. En virkelig lækker mousserende italiener!
Smagsprofil
Meget tør
Sød
Austo Novebolle Spumante Brut passer godt til...
Om Cevico

Sashy Chardonnay, Zealy Sauvignon Blanc, Galante, Poggio Siresa Ripasso og Poggio Maru Negroamaro...
Cevico fra Emilia Romagna står bag en perlerække af Supervins mest populære vine!
Dertil kommer, at Terre Cevico står bag Lambruscos nok bedste og mest præmierede vinhus, Medici Ermete.
Emilia Romagna hyldes ofte som Italiens spisekammer, da det er i denne nordøstitalienske region, vi finder verdensberømte specialiteter som parmaskinke, parmesanost, balsamico og lambrusco.
Med afsæt i dette gastronomiske paradis har Terre Cevico siden opstarten i 1962 etableret sig blandt Støvlelandets vigtigste vinproducenter med eksport til 69 lande verden over.
Vindata
Vinen kommer fra
Producent
Indhold
Alkohol-%
Servering
Proptype
Emballage
Allergener