
Galante Sangiovese Appassimento 2019
Galante 2019 er en meget imponerende italiensk, frugtsaftig rødvin.
Det er rødvinen der forener Amarone-metoden med Brunello-druen. Og i denne nye årgang slår kvaliteten alle rekorder. Både italiensk og international vinpresse er enige.
Forgængeren satte niveauet rekordtårnhøjt med 2 x 95 point fra Decanter & Co. Nu tager Galante 2019 kvaliteten endnu et step up - med 96 point og så megen italiensk saft og kraft, at prisen trodser enhver logik. HURRA!
----------
Anbefales til sofahygge, svinekød, lam og passer også godt til ostebordet. Nyd vinen ved 16-17°C.
Bag Galante står Cevico-gruppen fra byen Lugo i Romagna. Cevico blev grundlagt i 1963, og gruppen repræsenterer i dag 3 tapperier, 15 vinerier/kooperativer og 4500 associerede vinbønder. Den topprofessionelle Cevico-gruppe superviserer sine vinbønder i forhold til vindyrkning, ønologi, laboratorieanalyse og forskning.
Hvordan smager Galante Sangiovese Appassimento 2019?
Dyb mørkerød farve. Næsen lover flot dybde og kompleksitet med kirsebær fra Sangiovesedruen og blomme, mørk chokolade og rosiner fra Apassimentometoden. Smagen er fyldig og kraftfuld - italiensk charme på flaske! Lækre intense frugtnoter med god friskhed og elegante, silkebløde tanniner. Drik nu, eller gem 6-8 år fra høståret.
Galante Sangiovese Appassimento 2019 passer godt til...
Om Cevico

Sashy Chardonnay, Zealy Sauvignon Blanc, Galante, Poggio Siresa Ripasso og Poggio Maru Negroamaro...
Cevico fra Emilia Romagna står bag en perlerække af Supervins mest populære vine!
Dertil kommer, at Terre Cevico står bag Lambruscos nok bedste og mest præmierede vinhus, Medici Ermete.
Emilia Romagna hyldes ofte som Italiens spisekammer, da det er i denne nordøstitalienske region, vi finder verdensberømte specialiteter som parmaskinke, parmesanost, balsamico og lambrusco.
Med afsæt i dette gastronomiske paradis har Terre Cevico siden opstarten i 1962 etableret sig blandt Støvlelandets vigtigste vinproducenter med eksport til 69 lande verden over.
Vindata
Druer
Vinen kommer fra
Producent
Årgang
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Proptype
Emballage