Populære vine

SUPERVIN.DK – KØB VIN ONLINE

Stedet, hvor du ikke behøver at lænse pungen for at købe lækker vin!

Vi tilbyder Danmarks mest udsøgte udvalg af vin af høj kvalitet til super-fine priser. Hos os får du altid super service samt hurtig og sikker levering fra dag til dag.

Ved køb af vin på vores online-portal får du tilmed Supervins helt unikke garanti, hvor vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den først-åbnede flaske - hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten (maks. 1 md. efter levering).

Særdeles bredt sortiment af vin

Vores speciale er italienske vine, men vi forhandler næsten alt – lige fra traditionelle rød- og hvidvine til mousserende, økologiske dessertvine. Vi vokser med raketfart og sætter en ære i løbende at udvide vores sortiment. Vi importerer fra hele verden, og vores varelager rummer både nye og gamle tendenser fra den internationale verden inklusiv alkoholfrie vine samt spiritus, øl, specialøl og masser af chokolade og lækkerier.

Vin til spotpriser

Hos Supervin.dk sælger vi altid til en lav pris – både de vine, som er billige i forvejen, og de vine, som ligger i den dyre ende.

På den måde kan du også få råd til eksklusive vine og champagner. For eksempel har vi et stort udvalg af rødvine, og vine fra zinfandel druen eller den navnkundige franske Dom Perignon Champagne. Disse kan du købe til en langt mere favorabel pris end i de gængse vinforretninger, som beregner højere avancer. Ligeledes har vi et bredt udvalg af alkoholfrie vine til meget konkurrencedygtige priser.

Med andre ord – du behøver ikke totalt at tømme tegnedrengen for selv at nyde en lækker vin, holde vinsmagning for vennerne eller give en glædesskabende værtindegave.

Jyllands største specialforretning

Udover supervin.dk består SUPERVIN af Jyllands største specialforretning for vin, spiritus og lækkerier. Forretningslokalet er på mere end 700 m2. samt ca. 1000 m2. vinkælder, lager og pakkefaciliteter. Vores egentlige lager er på over 4000 m2.

Derudover har vi en afdeling, som arbejder med B2B i form af vingaver, gavekurve og rabataftaler på kvalitetsvine til din virksomhed.

Vores væsentligste samarbejdspartner er vores ekspansive søsterselskab Novin, som importerer vin og sælger det en gros. Derudover har vi et stort og indflydelsesrigt, internationalt netværk af leverandører, producenter og samarbejdspartnere, som gør, at vi kan importere vin fra hele verden.

Et af vores specialer er opkøb af restpartier til helt urimeligt lave priser.  Denne besparelse sætter vi en ære i at lade vores kunder få del i flere gange om ugen. Blandt andet derfor påstår vi uden at ryste på hånden:

SUPERVIN.DK er Danmarks billigste og bedsteportal for kvalitetsvine, spiritus, specialøl, chokolade og lækkerier.