Tilbage

Argentina

Marcelo Pelleriti Signature Malbec 2019

1 fl. pr. stk.
249,95DKK
BEDSTEPRIS6 fl. pr. stk.
99,95DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

94 Point

James Suckling

93 Point

Tim Atkin

93 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

92 Point

Mad og Monopolet

91+ Point

Robert Parker

91 Point

Houlberg

GODT KØB

Din VinGuide

⭐ 4,1

Vivino

Bestil inden

10 timer 24 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Argentina

Marcelo Pelleriti Signature Malbec 2019

På lager - 1-2 dages leveringVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

“Find it. One of the great values in South American wines.” – James Suckling

Den officielle signaturvin fra 100 point-producenten Marcelo Pelleriti… og hvilken magisk én af slagsen!

Med hele to TOP 100-placeringer hos James Suckling burde forgængeren 2018 nærmest være umulig at matche, men spørger du Master of Wine Tim Atkin, så er den nye Malbec Signature 2019 faktisk endnu større.

Pssst… Vi er tilbøjelige til at give ham ret! Denne fuldstændigt magiske Malbec, fra en 115 år gammel vinmark 1000 meter over havets overflade, forkæles som stor Cru Classé med 12 måneders lagring på franske barriquefade.

Kåret som det bedste rødvinskøb på James SucklingsTOP100 value-liste – og i den nye årgang endnu større. I glasset venter en helt unik vinoplevelse!

Smagenote

Allerede i glasset imponerer Malbec Signature 2019 med sin kulsorte kerne og elegante lilla kant... Næsen imponerer både med sin power og sine elegante finesse… parfumerede violer, saftige brombær, solbær, svesker og engelsk lakrids møder mineralsk tjære og krydrede fadstrejf af cigarkasse, ristede espressobønner og chokolade... I munden smooth og kødfuld med mørk og mineralsk Malbec af fineste karat. Fadets krydderier og de næsten 15% alkohol er smukt integrerede i frugten, der hænger længe i munden. Hele herligheden toppes med de fineste, silkebløde tanniner, der igen vidner om Malbec i ren verdensklasse. Køb før det er for sent! Drik nu, eller gem +15 år fra høståret.     

Anmeldelser af Marcelo Pelleriri Signature Malbec 2019

94/100 James Suckling
”Aromas of ripe black cherries, baked blueberries, violets, dried orange zest and walnuts. It’s medium-bodied with rounded, ripe tannins. Concentrated and polished with a long, caressing finish.”

93/100 Tim Atkin

93/100 WineWherever, Rasmus Christensen
"Her giver Malbec-druen den hele armen. Den er tætpakket med moden mørk frugt, godt med syre, bløde og kraftfulde tanniner og masser af smagsnoter, hvor specielt menthol, rålakrids og bittertoner slutter smagen godt af og giver den masser af karakter. I modsætning til gaspriserne, får man her en stor Malbecvin, man kan holde varmen på, uden at skulle betale skyhøje priser." (vurderet ved en tilbudspris på kr. 199,95)

92/100 Mad & Monopolet
"
Sjældent har jeg smagt en vin, som er mere “all arround” end denne Malbec! Den passer praktisk talt til al mad - grill, julemad, pizza, simreretter, vildt og ost. I næsen har den intens duft af brombær, solbær, svesker, vaniljetobak og lakrids. I munden er den smooth og fyldt med sødme og krydderi fra fadet samt diskrete tanniner, som giver en rigtig crowdpleaser. 1 stk 249,95 – TILBUD v 6 fl. 99,95"

91+/100 Robert Parker
”The 2019 Signature Malbec was produced with grapes from an old vineyard in La Consulta in the Valle de Uco. The medium to full-bodied wine has a classical profile, and it had a classical vinification and élevage. It was vinified in small tanks with less extraction and with only 80% of the volume aged in used oak barrels.”

91/100 Houlberg
"5 Thumbs Up: Hvor er duften dog meget som 2018'eren, for fadpræget er også ganske pænt med noget træ, cedertræ, lakridsrod, engelsk lakrids, tørv, jod, tjære, rå champignon, kakao, småbitter baconfedt og mørk chokolade samt sød tobak. Vinen har denne våde og fede duft med frugt af blåbær, solbær og svesker. Vinen har smagsmæssigt samme fedme ... virkelig rund, blød og cremet med en opulent frugt, som nærmest vælter udover bæltet. Men stram det ikke ind, for der er godt med velsmag og masser af søde og fede elementer. Der er således tør, mørk chokolade, tjære, blåbær, lidt gran, kanel, karamel og lidt toast. Tanninerne er tørre, der fornemmes også en smule jernagtig mineralitet, men mest af alt er det en fed og fyldig Malbec. 91 point." (vurderet ved en tilbudspris på kr. 199,95)

GODT KØB - Din VinGuide

…..

Forrige årgang:

95/100 James Suckling
“A sense of purity and brightness comes through beautifully here with crushed-blackberry, sliced-mushroom and subtle flower character. Medium body. Extremely fine-tannined. From vineyards planted in 1907. Find it. One of the great values in South American wines.”

90-93/100 Houlberg
"5 Thumbs Up. Det er duftmæssigt har vinen en tæt, mørk og våd næse ... tørt træ, cedertræ, lakridsrod, engelsk lakrids, tørv, jod, tjære, rå champignon, kakao,  småbitter baconfedt og mørk chokolade, lidt tør tobak og en frugt med blåbær, solbær og svesker. Der er sgu pænt skrald på drengen med rå power. Smagsmæssigt passer det meget til duften ... blød, cremet og med en tørbitter smag, salt, mineraler, småsur tobak, bitter mørk chokolade, tjære, blåbær, kanel, violer og ristede noter. Frugten må godt komme mere frem, for træ, tørhed og bitterhed fylder godt sammen med en jernagtig mineralitet. Tanninerne er tørre, men ikke stramme ... men intensiteten er ganske imponerende." 

92/100 Flaskehalsen
"Der er i den grad skruet op for den store volumenknap på denne Signature 2018 fra argentinske Marcelo Pelleriti. Det er ren Malbec fra mere end 100 år gamle vinstokke i Mendoza-området, og der er altså ikke sparet på intensiteten. Mørke farver og aromaer vælter op af glasset, og alligevel bevarer vinen en smule friskhed, der giver et nødvendigt modspil til de tunge frugter og det markante præg af fad. Når jeg sammenligner med nogle af de andre vine herfra – eksempelvis Abremundos-vinene – så bliver det dog en anelse mere kantet, end hvad det behøver, for Abremundos-vinene er så fornemt afrundet, at man drømmer om, at Marcelo Pelleriti altid formår den kunst. Det gør han ikke helt i denne vin, men de skal jo også være forskellige. Dette er en forbilledlig vin til dig, der gerne vil have saft, kraft og power, og hvor intensiteten og de kraftfulde armbevægelser gerne må fortsætte til dybt inde i eftersmagen." 

91/100 Tim Atkin

Nyd den til de bedste steaks, lam, barbeque, pulled pork, vildtkød og modne oste. Server ved 16-18°C

Vinen er fremstillet på 100% Malbec fra unikke verdensklasse-terroirs i La Consulta og Vista Flores (Uco Valley, Medonza). Markerne, der blev plantet tilbage i 1907, ligger i 1000 meters højde, hvor højfjeldssol samvirker med kølig natteluft fra Andesbjergene om at frembringe verdens med afstand største rødvine på Malbec-druen… De håndplukkede druer sorteres både i vinmarkeken og i vineriet, så kun de bedste, kernesunde druer finder vej til Marcelos signaturvin. Efter 5 dages udblødning af drueskallerne ved kølige 10-12°C, gærer vinen temperturstyret, mens manuelle ”punch downs” giver et perfekt afstemt udtræk af farve, frugt og tanniner fra drueskallerne.  Vinen modner 12 måneder på 225 liter franske barriquefade samt 6 mdr. på flaske før frigivelse til salg.

Om Marcelo Pelleriti

Da Marcelo Pelleriti var barn, kravlede han op og ned ad sin bedstefars vinstokke, hvilket måske har været med til at fremavle interessen for vindyrkning. Som voksen har Pelleriti opnået et kæmpe internationalt renommé. Nu er han hovedaktøren i Monteviejo vineriet i Uco Valley, Mendoza, Argentina. Pelleriti har stået i ”fransk” lære hos den berømte ønolog Michel Rolland. Marcelo har siden 2001 lavet vin for familieejede Vignobles Péré-Vergé, som både ejer 100 point-slottet La Violette i Pomerol og Monteviejo i Uco Valley, Mendoza. Om sommeren fremstiller Marcelo vin i Argentina, mens han fra september til november laver topvin i Pomerol og Saint-Émilion.

Sideløbende har Marcelo Pelleriti lanceret sine egne flot ratede vinserier - heriblandt ”Marcelo Pelleriti”, ”Felipe Staiti”, ”Abremundos”, ”Malacara”, ”1853 Old Vine Estate” og ”Kauzo” – og Abremundos er historien om mødet af to professionelle individer, som nu er tætte venner og forretningspartnere.

Passer godt til

Grill

Okse

Gris

Kalv

Vildt

Lam

Ost

Tapas

Hygge

Drue Malbec
Årgang 2019
Servering 16-18°C
Gemme potentiale +15 år fra høståret
Alkohol 14,8 %
Indhold 75 cl
Lukketype Kork
Emballage 6 stk. papkasse
1 fl. pr. stk.
249,95DKK
BEDSTEPRIS6 fl. pr. stk.
99,95DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

94 Point

James Suckling

93 Point

Tim Atkin

93 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

92 Point

Mad og Monopolet

91+ Point

Robert Parker

91 Point

Houlberg

GODT KØB

Din VinGuide

⭐ 4,1

Vivino

Bestil inden

10 timer 24 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Lignende produkter