Argentina

VALGTE FILTRE: Land: Argentina
53 produkter fundet
PRISEN UDLØBER OM: 0 dage 19 timer 8 min 15 sek
1 fl. pr. stk.
199,95DKK
BEDSTEPRIS6 fl. pr. stk.
89,95DKK
Indhent tilbud på storkøb
1 fl. pr. stk.
179,95DKK
6 fl. pr. stk.
139,95DKK
Indhent tilbud på storkøb
Marcelo Pelleriti

Winemaker. Musiker. Ønolog. Den ambitiøse Marcelo Pelleriti kan mange ting og er en rigtig supermand. Udover at spille guitar og lave musik imponerer Pelleriti også med sine vine, der befinder sig i toppen af ligaen. Marcelo Pelleriti var den første argentiner nogensinde, der blev begunstiget med 100 point for en af sine vine af den anerkendte vinanmelder Robert Parker. Vinen, der opnåede den perfekte score, hed Chateau Violette, en Merlot produceret i Pomerol. En anden vin, som han står bag, der måtte ''nøjes'' med 99 point, var et blend af Merlot og Cabernet Franc. Marcelo Pelleriti producerer flere flot ratede vinserier - heriblandt ”Marcelo Pelleriti”, ”Felipe Staiti”, ”Abremundos”, ”Malacara”, ”1853 Old Vine Estate” og ”Kauzo” – og selvfølgelig Abremundos, som er historien om mødet af to professionelle individer, som nu er tætte venner og forretningspartnere. Marcelo Pelleriti har oplevet mere end 30 høstsæsoner, så han er bestemt ingen nybegynder i faget.

Se alle superargentineren Marcelo Pelleritis vine herunder.

Argentinsk vin

Hos Supervin leverer vi kvalitetsrødvin til alle lejligheder. Der er også en stor smagsoplevelse forbundet med at nyde et godt glas rødvin til maden eller bare i godt selskab. Argentinsk vin og i særdelshed rødvin er kendt for deres store og fyldige smag, og det er en sand fornøjelse at drikke. Rødvin fra Argentina af ofte kraftige og robust, og derfor komplimenterer de også en saftig bøf på bedste vin. De argentinske hvidvine går især godt til de fede fisk som eksempelvis laks, idet de ofte er meget aromatiske. Det kan dog være en dyr fornøjelse at skulle ud og købe en god flaske vin - men ikke her på vores side. Her hos Supervin tilbyder vi nemlig argentinske rødvine i verdensklasse til billige penge. Hvordan tænker du sikkert? Det er egentlig meget enkelt. Vi opkøber restlagre fra de store argentinske vingårde og opnår derved en besparelse, der er værd at føle på. 

Velsmagende argentinsk hvidvin

Man skal absolut ikke undervurdere Argentina som vinland. Prøv eksempelvis de argentiske vine fra distrikterne Mendoza og Rio Negro Valley. Igennem det sidste stykke tid er landets vineksport vokset betydeligt, og det har blandt andet resulteret i, at Argentina i dag er det femtestørste vinland i verden. Succesen skyldes især klimaet, der ikke er for varmt og forholder sig nogenlunde stabilt gennem sommeren. Dertil er de mange bjerge og skråninger fyldt med en god jordbund, der giver Argentina perfekte betingelser for at dyrke vin. Argentinske vine udfordrer især de større vinlande som Frankrig på deres pris, og det giver dig mulighed for at finde en hvidvin i verdensklasse uden at betale en bondegård. Hos Supervin mener vi, at de lækreste vine skal være tilgængelige for alle, og derfor forhandler vi billig kvalitetsvin i vores webshop. 

Billig argentinsk rødvin

Hos Supervin tilbyder et stort udvalg af vine, så du aldrig får forgæves i din søgning. Blandt andet kan vi tilbyde lækker rødvin, til en brøkdel af prisen, fra den argentinske vingård Trapiche, der blev kåret som årets argentinske vinproducent i henholdsvis 2004, 2006 og 2011. Her på siden kan du stille, roligt og helt uforstyrret læse om vores forskellige kvalitetsrødvine og vores mange tilbud. Når du har besluttet dit for dit endelige køb, leverer vi naturligvis lige til døren. Vi bestræber os på dag til dag-levering, så hvis du mangler en vin til den romantiske aften med ægtefællen i morgen, så skynd dig at bestille i dag inden kl. 14. Hvis du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.