Øl, Cider & Mjød

VALGTE FILTRE: Type: Øl
11 produkter fundet

Specialøl og god kvalitet trender

Vores forfædre har drukket øl i tusindvis af år, hvor de har produceret det af humleplantens blomster, gær, vand og malt. Men tiderne har ændret sig. Nu vil vi ikke længere blot have øl, vi vil have specielle øl af god kvalitet og unikke smagsoplevelser. Der er opstået en trend hos de små lokale bryghuse, hvor de anvender lokale kvalitetsråvarer i øllene for at opnå en fantastisk smag og karakter. Hos Supervin glæder vi os over denne udvikling. Vi ønsker at have et bredt udvalg, der hylder diversiteten af specialøl, både fra danske såvel som udenlandske producenter. Derfor har vi udvalgt de bedste specialøl på markedet til en skarp pris.

Uendelige smagsoplevelser i specialøl

En specialøl dækker over de ølvarianter, som ikke kan kategoriseres under de almene kategorier i ølproduktionen, eksempelvis hvedeøl, stout, pilsner lagerøl og guldøl. De fleste af de førnævnte ølkategorier finder du i dit lokale supermarked, og de er enten en del af det, som beskrives som den over- eller undergærede klasse. I Danmark er mange glade for den almindelige pilsner, som er kendetegnet ved at være meget lys i farven og have en let bitter smag. Det er ultimativt den, der bliver drukket mest af. Det der adskiller sig ved specialøl er, at de ofte har en tiltænkt ekstraordinær smag eller aroma som f.eks. de velkendte Ales.

Der findes efterhånden ikke en ingrediens, der ikke har været eksperimenteret med indenfor specialøl. Det er alt fra vanilje og hyben til havtorn eller birk. Blandt vores udvalg finder du derfor stor variation i smagen, og det er blot om at prøve dig frem, og finde ud af hvilke smage du er til. Øl er fantastisk til at nyde på terrassen en sommeraften, men den er også god til at nyde til maden, eller sågar i maden. Øl er en unik smagsgiver i madlavningen, hvor du tydeligt kan smage øllens særlige kvaliteter i din madlavning.

Hvilke specialøl skal jeg vælge?

Det er ikke så let at beslutte sig for, hvilken specialøl der er noget for dig. Det eneste rigtige er derfor at vælge nogle forskellige varianter, og smage dig frem. Inviter drengene hjem til en ølsmagning og se hvilke favoritter i kan komme frem til blandt vores sortiment. For at hjælpe dig i retning af, hvilken øl du skal vælge, finder du beskrivelser og anmeldelser på siden, som kan give dig et hint om, hvilken type øl du skal gå efter. Specialøl er perfekt til dig, der er nysgerrig og eventyrlysten og har mod på at prøve noget anderledes. Det er ikke sikkert, du kan lide dem alle sammen, men vi kan næsten garantere, at du finder en øl, du godt kan lide.

Stort udvalg hos Supervin

Vores store passion for kvalitet gennemsyrer vores sortiment af specialøl. Du skal ikke længere lede længe for at finde specialøl af god kvalitet, da den øgede popularitet betyder, at det produceres og forhandles rigtig mange steder, blandt andet hos Supervin. Vi har et stort sortiment, og lige meget om du går efter en af de spritnye øl eller en af klassikerne, så finder du dem her på siden.