Øl, Cider & Mjød

129 produkter // side 1 of 13
129 produkter // side 1 of 13

Specialøl

Du kender det måske selv: du slentrer igennem supermarkedet på rutinen og hiver kun de sædvanlige varer ned fra hylderne. De samme varer som sidste gang - og sidste gang igen. Hvad angår øl er danskerne vanedyr, og derfor ser vi også, at de store ølmærker dominerer markedet. Men igennem de sidste 10 år har vi oplevet, at danskernes drikkevaner langsomt har ændret sig. Der bliver eksperimenteret mere og vist større og større interesse for specialøl. Hos Supervin glæder vi os over denne udvikling, da specialøl for os handler om at værdsætte unikke smagsoplevelser. Vi har stor respekt for de passionerede ildsjæle bag de små bryghuse, der hvert år fornyer deres metoder og ingredienser for at imponere ølentusiaster verden over.

Eksklusiv malt, vand og humle

Hiv fat i dine bedste venner, og giv dem en oplevelse, der på ny vækker sanserne til live. Sammen kan I sippe, smage og drikke specialøl fra Supervin og vurdere, hvilken en øl I bedst kan lide. Hos Supervin har vi samlet et stort udvalg af specialøl fra anerkendte producenter fra hele verden. Vores fokus ligger nemlig ikke blot på vin, men på kvalitet. Det er vores vision at give dig de bedste muligheder for at få kvalitetsdrikkevarer til fornuftige priser. Klik rundt i webshoppen, og bliv inspireret af vores store udvalg. Vi har gjort det muligt for dig at læse mere om de enkelte øl samt se billeder af flasken og etiketten. Derudover fremhæver vi øl, som har fået særlige udmærkelser. Alt sammen for at gøre det så nemt som muligt for dig at finde frem til den rigtige specialøl til din næste fest eller hyggeaften.

Køb specialøl online nemt og bekvemt

Vi har forståelse for, at det kræver tilvænning at købe specialøl online, så skulle du imod forventning sidde tilbage med spørgsmål, så tøv endelig ikke med at tage kontakt. Du er vores omdrejningspunkt, og vi deler glædeligt ud af vores viden om vin og specialøl, som vi igennem mange år i branchen har tilegnet os. Der er mange fordele ved at købe ind online, og den mest iøjefaldende er den unikke pris, som vi kan tilbyde dig her på siden. Her hos Supervin er vi vilde med de mange lækre kombination af malt, vand og humle – ja og chokolade, lakrids, koriander, stjerneanis, honnnig … Det er kun fantasien, der sætter grænser for øllens endelige udtryk og smag. Hvilken specialøl er din favorit?

Tilmelding til nyhedsbrev

Få gode tilbud og tips om dejlige druer direkte i din indbakke.

Gruppekøb
Indtast den kode du har modtaget fra Supervin