Ingen resultater

Distrikter
    Producenter
      Se alle resultater for

      Alkoholfri rosévin

      ALKOHOLFRIVIN ER IKKE, HVAD DET HAR VÆRET!

      Kvaliteten er blevet meget, meget bedre, og populariteten vokser støt!

      Der kan være mange grunde til ikke at drikke alkohol.

      Måske er du gravid. Måske er du kørende. Eller noget helt tredje.

      Det er ikke så vigtigt for os, men vi vil hos Supervin gerne hylde de alkoholfri dråber og forkæle dig med en række tilbud på udvalgte kvalitetsvine uden alkohol.

      Vi er hos Supervin stolte over at kunne tilbyde vores kunder, der ønsker et alkoholfri alternativ, nogle produkter af høj kvalitet.

      Dit valg:type:Rosévin Alkoholfri:Ja
      7 produkter fundet
      GalleriListe

      Alkoholfri rosévin som du aldrig har smagt lignende

      Der er i dén grad fart på udviklingen af alkoholfri rosévin, og det er vi glade for hos Supervin. Det har tidligere været svært for producenterne at fremstille gode udgaver, der faktisk smager som den ægte vare. Derfor bestræber vi os hele tiden på at finde de nyeste og bedste alkoholfri rosévine til dig, der gerne vil vælge alkoholen fra, men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Husk, at du altid kan gøre brug af Supervins unikke vingaranti, hvis ikke den alkoholfri vin lever op til forventningerne. 

      Nye metoder har skabt mere autentisk smag

      En af grundende til, at det er blevet rigtig sjovt at drikke alkoholfri rosevin er, at smagen er markant forbedret. Det skyldes særligt, at producenterne har hævet ambitionsniveauet og har fået nye fremstillingsmetoder. Før i tiden var de nødsaget til at fjerne alkoholen ved relativt høje temperaturer, hvilket gav ret kedelige smagsoplevelser. I dag gør de bedste og førende producenter brug af en metode, der hedder vakuumdestillering.

      Denne metode er kendetegnet ved, at producenten først fremstiller en vin på helt traditionel vis, hvorefter vinen anbringes i et vakuum. Her bliver det muligt at fjerne alkoholen ved langt lavere temperaturer end det ellers har kunnet lade sig gøre tidligere – de bedste producenter kan fjerne alkoholen ved kun 30°C og dermed bevare de eftertragtede aromaer og smagsstoffer, så den endelige vin smager og dufter som ”rigtig” vin.