Ingen resultater

Distrikter
  Producenter
   Se alle resultater for

   Alkoholfri hvidvin

   ALKOHOLFRIVIN ER IKKE, HVAD DET HAR VÆRET!

   Kvaliteten er blevet meget, meget bedre, og populariteten vokser støt!

   Der kan være mange grunde til ikke at drikke alkohol.

   Måske er du gravid. Måske er du kørende. Eller noget helt tredje.

   Det er ikke så vigtigt for os, men vi vil hos Supervin gerne hylde de alkoholfri dråber og forkæle dig med en række tilbud på udvalgte kvalitetsvine uden alkohol.

   Vi er hos Supervin stolte over at kunne tilbyde vores kunder, der ønsker et alkoholfri alternativ, nogle produkter af høj kvalitet.

   Dit valg:type:Hvidvin Alkoholfri:Ja
   14 produkter fundet
   GalleriListe

   Glæd dig til alkoholfri hvidvin, der smager af rigtig hvidvin!

   Udviklingen af alkoholfri kvalitetsvin boomer i øjeblikket, og der kommer hele tiden nye spændende produkter på markedet. Hos Supervin finder du et stort udvalg af de nyeste og bedste alkoholfri hvidvine, der er fremstillet efter metoder, som bevarer den gode smag. Vi bestræber os altid på at give dig en autentisk vinoplevelse, når du køber alkoholfri hvidvin hos Supervin. Husk, at du altid kan gøre brug af vores unikke vingaranti, hvis ikke vinen lever op til dine forventninger.

   Nye metoder giv unik forbedret smag

   Du har måske haft alkoholfri hvidvin i glasset og tænkt, at det var langt fra den ægte vare. Det skyldes blandt andet, at vinproducenter tidligere har været nødsaget til at fjerne alkoholen i vinen ved relativt høje temperaturer, hvilket har resulteret i sødlige, uinteressante vine med smag af kogt frugt.
   En af grundende til, at de alkoholfri hvidvine er på vej frem lige nu, er, at producenterne har hævet ambitionsniveauet samtidig med, at metoderne er blevet optimerede betragteligt. 

   Den måske vigtigste og bedste metode lige nu er ”vakuumdestillering”. Vinbonden starter på helt traditionel vis med at fremstille en almindelig hvidvin, hvorefter den anbringes i et vakuum, hvor alkoholen kan fordampe ved lavere temperaturer – i visse tilfælde kan man fjerne alkoholen ved kun 30°C. På denne måde bevares de eftertragtede smags- og aromastoffer, så vinen smager som rigtig hvidvin. En af de førende producenter, som har stor succes med at anvende denne metode, er tyske Kolonne Null som du kan købe hos Supervin - sig ja til kvalitet og nej til alkohol!