Ingen resultater

Distrikter
  Producenter
   Se alle resultater for

   Alkoholfri rødvin

   ALKOHOLFRIVIN ER IKKE, HVAD DET HAR VÆRET!

   Kvaliteten er blevet meget, meget bedre, og populariteten vokser støt!

   Der kan være mange grunde til ikke at drikke alkohol.

   Måske er du gravid. Måske er du kørende. Eller noget helt tredje.

   Det er ikke så vigtigt for os, men vi vil hos Supervin gerne hylde de alkoholfri dråber og forkæle dig med en række tilbud på udvalgte kvalitetsvine uden alkohol.

   Vi er hos Supervin stolte over at kunne tilbyde vores kunder, der ønsker et alkoholfri alternativ, nogle produkter af høj kvalitet.

   Dit valg:type:Rødvin Alkoholfri:Ja
   13 produkter fundet
   GalleriListe

   Alkoholfri rødvin er ikke, hvad det har været!

   Fremstillingen af alkoholfri rødvin - og alkoholfri vin generelt - er i rivende udvikling. Hos Supervin ønsker vi at tilbyde vores kunder alkoholfri rødvin uden at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet. Uanset om du er gravid, træner meget eller bare ikke ønsker at indtage alkohol, har vi sammensat et godt udvalg til dig, hvor du stadig får den gode smag og oplevelsen af at drikke rødvin.

   Kæmpe smagsforbedringer takket være nye metoder

   Hovedårsagen til at alkoholfri vin er på vej frem, skyldes især de forbedrede produktionsmetoder.  Når man skal lave alkoholfri rødvin, handler det om at finde den mest skånsomme måde at fjerne alkoholen på, så vinen bevarer flest mulige smagsstoffer. Hidtil har man været nødsaget til at gøre det ved relativt høje temperaturer, hvilket har resulteret i vine med smag af kogt frugt. Det undgår de nye og ambitiøse producenter på forskellige måder.

   ”Vakuumdestillering” – flere producenter anvender denne metode til at bevare de eftertragtede aromaer i deres alkoholfri vin. Processen starter med at, vinbonden laver en vin på helt traditionel vis. Derefter sættes vinen i vakuum, hvor alkoholen kan fordampe ved lavere temperaturer – i nogle tilfælde helt ned til 30°CDet har vist sig at være en fremragende måde at fjerne alkoholen på og du finder vine fremstillet på den måde hos bl.a. producenten ”Kolonne Null”.

   ”Spinning Cone Destillation” – her fremstiller man først en vin, der gennemgår alkoholisk gæring, så de velkendte smagsstoffer og aromaer udvikles. Derefter udsættes vinen for en molekylær dekonstruktion, hvor aroma, krop og alkohol adskilles i en ”Spinning Cone Destillation”. Man kan derefter organoleptisk sammensætte komponenterne igen – bare uden alkohol. På denne måde bevares både de druetypiske smagsstoffer samt de sunde antioxidanter, så du får en alkoholfri, men autentisk, oplevelse af rødvin.