



Kolonne Null Cuvée Rouge No. 2 Edition Mas Que Vinos - 0,44 % Alkohol
Alkoholfri rødvin på 85% Tempranillo og 15% Syrah… Før Kolonne Null satte sigtet på at lave kvalitets alkoholfrie versioner af klasse rødvine, var der ikke mange bud på et luksusprodukt.
Sammen med den spanske producent Mas Que Vinos fra varme Toledo, syd for Madrid, har de udviklet en fantastisk alkoholfri rødvin. Her skal der ikke spares på noget. Mas Que Vinos sørger for at der bliver spillet på alle tangenter.
De laver kun vin på de lokale druesorter som Cencibel (Tempranillo), Garnacha, Airén and Malvar, som står fordelt på 35 hektarer økologiske vinmarker og den samme mængde af ældgamle buskvinstokke, hvoraf mange er over 80 år gamle.
Kolonne Null skaffer kun de bedste Premiumvine til at lave deres alkoholfrie topprodukter!
Sig ja til kvalitet, nej til alkoholen.
som gør den til en perfekt mad "vin"!
Cuvée Rouge No. 2 er den perfekte ledsager til en gød bøf eller en kraftig ret med fed sovs og tilbehør. Den kan også nydes som et glas for sig selv, men går godt til grillet oksekød, svinekoteletter, BBQ marineret kylling eller det helt store tapasbord. Servér ved 15-17 °C.
Hvordan smager Kolonne Null Cuvée Rouge No. 2 Edition Mas Que Vinos - 0,44 % Alkohol?
Med en dyb rubinrød farve og et lilla skær står Cuvée Rouge No. 2 i glasset. På næsen får man noter af nedfaldsblommer, blåbær, svesker og en lækkert krydret fadpræg i næsen. Ved første tår frigives et væld af røde- og blå bær, som efterfølges af friskkværnet peber og varmekrydderier a al Ribera del Duero Roble. En fed og fyldig krop følger den alkoholfrie vin hele vejen i maven. Herefter går den over og efterlader en meget frugtig og lidt frisk eftersmag med intense tanniner
Kolonne Null Cuvée Rouge No. 2 Edition Mas Que Vinos - 0,44 % Alkohol passer godt til...
Om Kolonne Null

Kolonne Null blev stiftet af en forsamling af elitesportsudøvere, der manglede et høj kvalitetsalternativ til det glas vin de så gerne ville nyde, men pga. deres profession ikke kunne tillade sig. Derfor kommer Kolonne Null til og går i et tæt samarbejde mellem drueproducenter og vinproducenter, hvoraf flere Award-winning familieejede vingårde indebærer. Kolonne Null arbejder kun sammen med producenter som ikke går på kompromis med kvalitet. Det giver dem mulighed for at arbejde med producenter fra Nahe, Mosel, Weinviertel og Provence indtil videre. Producenterne spænder lige fra Quatre Tours, Wasem, Georghof, Freiherr von Gleichenstein og senest på stammen stjerneproducenten Axel Pauly fra Mosel. Kolonne Null begrænser sig ikke af geografi, men søger kun de bedste vine, som de så kan dealkoholisere for at få det bedst mulige slutprodukt. Kolonne Null blev på meget kort tid en af de markedsførende brands i Tyskland, og de er i stadig udvikling.
Kolonne Null startet hele processen med at lave en vin, på traditionel vis, for at udvikle alle de naturlige eftertragtede smage og aromaer. Kolonne Null vælger dernæst at bruge den innovative metode der kaldes Vakuum destillering, hvor vinen sættes i et vakuum og væsker fordamper ved lavere temperaturer, i dette tilfælde ved 30°C. På den måde kan man dealkoholisere den færdige vin, på nænsomste vis. Det er en frugt- og friskhedsbevarende proces som viser respekt for den oprindelige vin. Da vinen laves som en almindelig vin først, formår Kolonne Null at overføre druetypicitet og klassiske karakteristika fra druesorten over i det færdige produkt. Den utroligt høje kvalitetsalkohol, som adskilles i processen, bliver brugt til at lave andre former for alkohol såsom gin eller færdiglavede cocktails. Kolonne Null samarbejder direkte med drueavlerne og deres ”drikkevare-scientist” for at lave det perfekte færdige produkt.
Kolonne Null er den perfekte blanding af teknologisk ekspertise og elegant tradition. Kolonne Nulls produkter indeholder maksimalt 0,3% alkohol, og derfor vil nogle fødevarer som alkoholfri øl, frugtjuice, modne bananer og surbrød have et højere indhold af alkohol. Vinene produceres som veganske med stolthed, og de indeholder derfor ikke animalske proteiner, modsat visse traditionelt producerede vine. Desuden er Kolonne Nulls produkter glutenfrie og yderst kaloriefattige med kun et ¼-del af det antal kalorier som et normalt glas vin. Lige fra stiftelsens tid er fokus på bæredygtighed prioriteret højt, og de arbejder konstant på at forbedre produktion efter de bæredygtige principper.
Vindata
Druer
Vinen kommer fra
Producent
Indhold
Servering
Proptype
Emballage
Allergener