Vodka

Køb vodka online hos Supervin

Velkommen til Supervin, hvor du finder alt fra vodka, vin og whisky til fornuftige priser! Vi taler oftest om vodkaen som russernes favorit, men i virkeligheden er denne spiritus populær i mange lande. Det nordlige Europa er sammen med Rusland kendt for at være en del af vodkabæltet, ligesom vi danskere er en del af ølbæltet, og det sydlige Europa er en del af vinbæltet. Ligesom øl og vin er der et langt stykke fra de billigste til de dyreste vodkaer. Produktionsmetoder varierer en del, og det resulterer naturligvis også i en væsentlig smagsforskel. Uanset om du vil nyde spiritussen ren eller til cocktails og drinks, så anbefaler vi at investere i en lidt bedre kvalitet. Du vil helt klart kunne smage forskel! 

Vodka, voda, vand

Ordet vodka kommer fra det russiske ord voda, som betyder vand. ’k’et fungerer som en diminutiv, og ordet betyder derfor noget i retning af lille vand. Der er en del uenighed om, hvor og hvornår vodkaen blev til. Historiske materialer peger dog i retning af enten Polen eller Rusland tilbage i 8. eller 9. århundrede, hvor den klare væske dengang blev brugt til medicinske formål. I dag kender vi alle vodkaen som en lækker og stærk drik, der især går godt i spænd med juice og Reb Bull. Traditionelt set nydes den oftest bare lige som den er – uden is, vand eller andre tilsatte smage. Vodka indeholder normalt over 40% alkohol, og for at du rent faktisk kan nyde denne stærke drik ren, så anbefaler vi kvalitetsvodka fra Russian Standard. Du finder den udsøgte kvalitet lige her hos Supervin. En webshop som sælger det bedste af det bedste til overskuelige priser. 

Russisk vodka i bedste kvalitet

I vores webshop kan du få vin og spiritus i topkvalitet uden at skulle tømme pungen på hovedet. Vi har et omfattende netværk i vinbranchen og er eksperter i at opkøbe restlagre. Derfor kan vi tilbyde dig en lidt lækrere smagsoplevelse, fordi dine penge rækker længere her hos Supervin. Vi forhandler blandt andet det russiske mærke Russian Standard, hvis destillationsproces kan karakteriseres som omhyggelig og eksperimentende. Har du nogen spørgsmål? Tøv endelig ikke med at tage kontakt. Vi deler gerne ud af vores mange års erfaring i branchen og hjælper dig med at vælge det helt rigtige produkt til lige det, som du skal bruge det til.