Klik/Tryk for at zoome

Chateau de Passedieu Côtes de Bourg 2015

Udsolgt Vingaranti

Côtes de Bourg. Få steder i Bordeaux finder du samme ”value” for pengene. Vores norske agent i Bordeaux har tippet os om denne slotsaftappede ”lækkerbisken” - fra en lillebitte familieproducent.

+40 år gamle stokke – topåret 2015 – 91p James Suckling.   

Tæt rubinrød i glasset. Næsen forfører med frisk duft af viol, skovbær, sorte kirsebær og solbær, samt strejf af skovbund, cigarkasse og lakrids. Smagen er blød og fyldig med solmoden bærfrugt og et væld af Bordeaux-klassiske nuancer. Vinen slutter langt, elegant og harmonisk. Chapeau! Drik nu, eller gem 5-6 år fra høståret.

91/100 James Suckling
” Blackcurrant and black-cherry aromas here with hints of hazelnut follow through to a medium to full body, chewy tannins and a flavorful finish.”

Anbefales til oksekød, and, lam, vildt, gris og lagrede oste. Nyd vinen ved 16-18°C

Chateau Passedieu 2015 er fremstillet på 75% Merlot, 15% Cabernet Sauvignon og 10% Malbec. Vi taler druer i fuldmoden topkvalitet - fra 10 hektar med +40 år gamle vinstokke, i topåret 2015. Vinen er fremstillet i en frisk og charmerende stil med masser af bordeaux-karakter til ”små penge”.

Chateau de Passedieu ejes og drives af Stéphane Février. Ejendommen består af 10 hektar, hvoraf de 5 oprindelige hektar blev klassificeret ”1. Cru” i syvendeudgaven af ”Bordeaux and its wines” tilbage i 1898. En del af arealet har samme fossilholdige jordbund med ler og kalksten, som kendes fra Saint-Émilion.

 

Læs mere

Passer godt til

Kalv

Gris

Okse

Vildt

Lam

Ost

1 fl. pr. stk. 149,95  DKK
6 fl. pr. stk. 119,95  DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

91 Point

James Suckling

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 16-18°C
Gemme potentiale 5-8 år fra høståret
Alkohol 14%
Indhold 75 cl.