Tilbage

Frankrig

Château Surain Merlot Bordeaux 2021

1 fl. pr. stk.
129,95DKK
6 fl. pr. stk.
89,95DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

Vores vurdering

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Frankrig

Château Surain Merlot Bordeaux 2021

UdsolgtVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

"95 points." - GardiniNotes, The World's Best Sommelier (årg. 2020)
“95 point. Ekstrem vellykket Merlot med Pomerol-lignende DNA” – Barego’mad (årg. 2019)
“93 point. Spændende - nyt og imponerende." – Mad & Monopolet (årg. 2020)
’’92 point. En vin, der er meget indbydende og tilgængelig.’’ – WineWherever (årg. 2020)
"90 point. Den charmerer. Kanonvin til spotpris" (vurderet v/ 89,95 kr.) – Vinhulen (årg. 2020)

Topanmeldt år efter år…. Men nu lukker og slukker populære Château Surain grundet et altødelæggende haglvejr samt en barsk afsætningskrise i Bordeaux.   

For at støtte konkurstruede Adrien Surain har vi købt rub og stub. Nu har du en sidste chance for at fylde kælderen med urimeligt billig Bordeaux fra manden, der på få år gjorde Château Surain til en sensation med tårnhøje ratings og vin på kortet hos en 3-stjernet Michelin-restaurant.

Det her er magisk Merlot… En supersaftig ’’mini-Pomerol’’ der faktisk er alt andet end lille, når du sætter prisen i forhold til smagen og kvaliteten i glasset!

Signaturvinen fra Adrien Surain bliver sammenlignet med Pomerol og skamrost af anmelderne, der elsker den frugtlækre ’’allemandsvin’’.

Blød Pomerol-power og masser af mørke bær, der virker dragende på de fleste Bordeaux-elskere og vinnydere i det hele taget – det bliver et stort ja tak herfra til Surains seriøse Merlot!

Adrien Surain kan bare noget! Vildere Bordeaux-vin til prisen findes næppe i denne verden…

Smagenote

En flot mørk kirsebærfarve i glasset. En smuk afsløring af den dybeste mørke frugt i form af brombær, solbær og blommer, frugtpower for de fleste, der vil fange både feinschmeckere såvel som almindelige vinnydere. Vinen fortsætter med at fortrylle med sine urtede aromaer, sødmefulde lakridsede fornemmelser samt strejf af chokolade og tørret tobak. En dejlig fylde og fedme omslutter tanninerne, mens en spidsfindig elegance og ungdommelig friskhed nuancerer og fuldkommer udtrykket. Indbydende og yderst letdrikkelig Merlot, der er meget mere kompleks end prisen antyder! Drik nu eller gem +5-8 år fra høståret.

Anmeldelser af Château Surain Merlot Bordeaux

95 point - GardiniNotes, The World's Best Sommelier (årg. 2020)

95/100 Barego'mad (årg. 2019)
"Jeg har tidligere haft fornøjelsen af at smage Surain i årgnag 2015, som meget velfortjent fik tildelt 6 stjerner og 95 point. Historien gentager sig med årgang 2019, for hold nu k… hvor er denne Merlot letdrikkelig og indbydende med sin store detaljerigdom og friske bløde frugtpower. Adrien Surain har gjort det igen, og leverer en endnu større Bordeaux-oplevelse med årgang 2019. Der er blød Merlot-frugt i rå mængder, og endnu flere nuancer og finesser, hvilket gør Chateau Surain Merlot Bordeaux 2019 til et vaskeægte røverkøb. Den åbner op med en intens bærfrugtig næse af brombær, solbær og modne blommer med noter af chokolade, frisk tobak og sød finsk lakrids. Surain 2019 er utrolig blød og rålækker i munden, og lægger sig som kølig silkeflor på tungen med en imponerende frisk frugtpower og detajlerigdom ud i en behagelig tanninkrydret let stenet afslutning med en frisk syre, der sidder lige i skabet med fuld fokus på Merlot-druen. Surain 2019 er allerede nu en udsøgt fornøjelse for alle sanser, og er en ekstrem vellykket Merlot med Pomerol-lignende DNA. Som indbydende sofahyggevin eller som madvin. Denne Merlot fra Adrien Surain er og bliver lidt af en Bordeaux-lækkerbisken.'' (vurderingspris kr. 89,95)

93 point - Mad & Monopolet (årg. 2020)
"Jeg er kæmpe fan af de lidt mere utraditionelle vine, som fx denne fra Chateau Surain - det er skønt med nogle, som bryder traditionerne ned. I næsen har den til at starte med animalske noter, kostald og acetone - men kort efter forsvinder de, og mere frugtige noter kommer frem af kirsebær, hindbær blandet med hav, græs, viol og lakrids. Det er lidt en drilsk vin, hvor duften ændrer sig en del, imens den iltes - men det gør bestemt ikke noget, det gør den nærmere interessant. I munden en den fyldt med frugtsødme, tanniner og en fin syre - spændende - nyt og imponerende."

92 point - Luca Maroni (årg. 2020)

92 point - WineWherever, Rasmus Christensen (årg. 2020)
’’Adrien formår at lave vin som folk gerne vil have det. Frugtdrevet Merlot der allerede er meget imødekommende på et tidligt stadie. Mørke modne bær, bløde tanniner, mokka og mørk chokolade. Flot balance hele vejen igennem. En vin der er meget indbydende og tilgængelig.’’

91/100 James Suckling (årg. 2019)
"A 100% merlot with aromas of ripe blackberries, cassis and strawberries. Medium-bodied with chewy tannins. Fruity and juicy with a creamy texture."

91/100 Verema (årg. 2019)

90 point - Vinhulen.dk (årg. 2020)
"Rubinrød. Dejlig brombærduft stiger rent op ad glasset sammen med en anelse krydderi og en forførende bærsødme med lakrids i spids. Smagen er helt blød og rund med brombær, krydderi og saftig smag med nærmest fedme og en god, brydende frugtsyre der er flot afstemt. Utroligt frugtstærk og blød vin med fin kraft, fylde og balance. Den charmerer. Kanonvin til spotpris - fremragende til prisen. Forhandler: Supervin Pris: 89,95 kr v/6 fl."

❤❤❤❤❤ Kvindevin (årg. 2019)
"Jeg hev proppen af den sidste flaske med en langt mere klassisk etiket og slet og ret med navnet Château Surain. Det blev et hattrick. Den sidste vin var lige så likeable og lækker, og jeg sad tilbage med en rar følelse i kroppen. Ikke kun på grund af vinen, men også fordi mine forudindtagethed var blevet gjort til skamme... Her var beviset på, at Bordeaux ikke er gået i stå og kun laver rævepis eller vin til priser, kun arabiske oliesheiker eller russiske oligarker kan være med på. Med priser i nærheden af 100 kroner kan de fleste smage med."

GOLD WINNER - Gilbert & Gaillard (årg. 2019)

GOLD WINNER - Concours de Bordeaux (årg. 2020)

GOLD WINNER – Féminalise (årg. 2020)

Nyd den som hyggevin – eller til steaks, andebryst, lam og charcuteri. Servér ved 15-17°C.

Chateau Surain 2021 er fremstillet på 100% Merlot fra 12 hektar omkring Saint-Gervais, i ”smørhullet” mellem Cotes de Bourg og Fronsac. Her på højre bred af floden Dordogne dyrker familien sine marker økologisk (ucertificeret) og i harmoni med månens cyklus.

St. Gervais er begunstiget af et særligt tørt mikroklima, som muliggør sen høst af fuldmoden Merlot fra de 30 år gamle vinstokke. Jordbunden og modningsbetingelserne har, ligesom vinen, meget til fælles med de verdensberømte naboer Fronsac og St.-Émilion. En dejlig frugtren Merlot, der er blødgjort i op til 12 mdr. på ståltank før aftapning.

Om Château Surain

Familien Surain har lavet vin i Saint-Gervais siden 1920. Fjerde generation, den ambitiøse Adrien Surain, støttes i hverdagen af sin onkel og bror. Indtil for få år siden havde Adrien fuld fart på en international karriere som IT-projektleder. Hjemme i Bordeaux producerede Adriens onkel beskedne 200 flasker vin om året. Resten af blev solgt til negocianter (bulkvin) og kooperativer (druer).

Men i 2013 var vingården truet. Indtægterne udeblev, for de normale aftagere var i dyb krise. Onklen var klar til at sælge, så Adrien flyttede fra Argentina til Europa for at yde støtte. I 2014 rejste Adrien til Hong Kong og tjente godt. Alle penge blev investeret i familiens vingård, hvor nye redskaber og større ståltanke gav mulighed for at lancere mere og bedre vin i eget navn.

2015 gav ny tro på fremtiden. Vinkvaliteten var enestående god, og Chateau Surain formåede at aftappe 30.000 flasker under egen label. Siden 2017 har den frugtfanatiske Adrien været tilbage til Bordeaux, hvor han arbejder på fuld tid i vinmarken - og har investeret 25.000 Euro i at løfte druekvaliteten op på et endnu højere niveau...

Passer godt til

Grill

Grøntsager

Okse

Gris

Kalv

Vildt

Lam

Fjerkræ

Ost

Tapas

Pizza

Pasta

Hygge

Drue Merlot
Årgang 2021
Servering 15-17°C
Gemme potentiale 5-8 år fra høståret
Alkohol 13,5 %
Indhold 75 cl
Lukketype Kork
Emballage 6 stk. papkasse
1 fl. pr. stk.
129,95DKK
6 fl. pr. stk.
89,95DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

Vores vurdering

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Lignende produkter