Languedoc / Sydfrankrig

VALGTE FILTRE: Land: Frankrig Distrikt: Languedoc / Sydfrankrig
0 produkter fundet

Åh nej, jeg kunne ikke finde nogen resultater!

Languedoc / Sydfrankrig

Mange mennesker sætter pris på et godt glas rødvin. Det egner sig godt til maden, til en festlig lejlighed eller en afslappende stund. Hvis man skal opnå den fulde nydelse, skal vinen være i ordentlig kvalitet, og det er Midi-områdets vin garant for. Her får man altid velsmagende og lækre flasker fra.
Hos mange vinhandlere koster så god kvalitet dog rigtig mange penge. Det er ikke alle, der har råd til det, men hos Supervin er Midi-rødvin altid til at betale. Vi har nemlig nogle af markedets bedste priser på Midi-vin, og du får svært ved at finde bedre og billigere vin andre steder.

Vine fra Languedoc og Sydfrankrig

Midi er uden sammenligning Frankrigs største vinområde. Der findes faktisk så mange vinmarker, at tallet langt overstiger det antal, man finder i hele verden (uden for Europa)! Regionen befinder sig i det sydlige af Frankrig, hvilket rent klimamæssigt betyder varme somre og milde vintre, og dermed sikrer en nogenlunde stabil høst. Blandt de druer, der dyrkes mest i området er Chardonnay, Sauvignon, Cavigan og Vermentino. Fra Midi finder du både hverdagsvine og mere luksuriøse hvidvine for enhver smag og pengepung. Hos Supervin.dk finder du et fint udvalg af forskellige varianter til enhver lejlighed – hvad enten det er til hverdag, fest eller begge dele. Se det store udvalg ovenover eller gå på opdagelse blandt de mange forskellige producenter: Boutinot, Chateau Saint Roch, Domaine Lafage, Domaine Paraza, Galhaud, Joseph Castan og Les Vignerons.

 

Se også vores udvalg af vine fra Côtes du Rhône her