
La Maison Etourneau Pinot Noir 2024
Fransk Pinot Noir og Bourgogne-vibes, men til en langt lavere pris!
La Maison Etourneau Pinot Noir byder på oceaner af saftige sommerbær kombineret med burgundisk skovbundskompleksitet.
Senest topanmeldt med hele 93 point fra Flaskehalsen og adskillige andre lovprisende ord fra de danske anmeldere, der hylder den banebrydende value du finder lige her. Vi har heller aldrig smagt mage i prisklassen!
Druerne plukkes på de bedste sydfranske skråninger, hvor kølige briser, kalksten og rigelige solskinstimer giver perfekte modningsbetingelser for Pinot Noir i aromatisk topklasse. Daglige ”burgundiske” punch downs trækker seriøs farve, smag og tannin fra drueskindet, mens delvis modning på fransk egetræ løfter smagsoplevelsen med luksuriøse krydderier og silketanniner.
Der er absolut ikke sparet på noget i DK's bedste bourgogne-alternativ... Prøv den!
...
Nyd den til grillet laks og tun, tapas, andebryst, stegt fjerkræ, svampe, fyldige salater og oste. Servér ved 14-17°C
Hvordan smager La Maison Etourneau Pinot Noir 2024?
La Maison Etourneau 2024 fylder glasset med elegant bourgognerød med indbydende dybde i farven… Næsen lover enormt saftig Pinot Noir med lækker duft af friske mørke kirsebær, skovbund, juicy sommerjordbær, lakrids, vanilje og ristede kaffebønner… I munden glider vinen fin som silke over tungen, mens delikate smagsnuancer folder sig nuanceret ud i munden. Det her er umiskendelig Pinot Noir, der vil frem i verden! Bærfrugten vibrerer herligt forfriskende, mens bløde tanniner og luksuriøse krydderier runder den lange eftersmag mesterligt af. Saftig, koncentreret og helt umulig at slå til prisen! Smagen i denne Pinot Noir spiser kirsebær med langt dyrere bourgognedrenge… Drik nu, eller gem 5-8 år fra høståret.
Smagenoter
Blåbær
Jordbær
Lakrids
Røde kirsebær
Vanilje
Hvordan er La Maison Etourneau Pinot Noir 2024 fremstillet?
Vinen er fremstillet på 100% Pinot Noir, som selekteres fra kalkstensholdige skråninger nedenfor Pyrenæerne, hvor de mange solskinstimer samvirker med kølige briser om at give perfekte modningsbetingelser for Pinot Noir i topkasse. Druerne høstes tidligt for at bevare al den aromatiske elegance, der kendetegner stor Pinot Noir. Efter en streng druesortering gærer vinen med frugtbevarende temperaturstyring ved 26-28°C på ståltank. 15 dage med daglige, ”burgundiske” punch downs trækker ekstra farve, smag og tannin fra drueskindet.
Efter gæringen fuldendes rødvinen med delvis modning på fransk egetræ, der føjer krydret kompleksitet og silkefine tanniner til smagen.
Druer
Pinot NoirVindata
Druer
Vinen kommer fra
Producent
Årgang
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Proptype
Emballage
Allergener











