Pomerol

VALGTE FILTRE: Land: Frankrig Område: Bordeaux Distrikt: Pomerol
75 produkter fundet
UNDER 6 fl. TILBAGE - TILBUD V. 1 STK. PRIS
1 fl. pr. stk.
1.095,00DKK
BEDSTEPRIS1 fl. pr. stk.
889,95DKK
Indhent tilbud på storkøb
UNDER 6 fl. TILBAGE - TILBUD V. 1 STK. PRIS
1 fl. pr. stk.
2.195,00DKK
BEDSTEPRIS1 fl. pr. stk.
1.885,00DKK
Indhent tilbud på storkøb

Pomerol vine

Pomerol – Bordeaux eftertragtede vine

Pomerol er et lille vinområde i Bordeaux i Frakrig. Pomerol er præget af varme temperature, der medfører en meget moden og velsmagende vin. Vin fra området er kendt for sin smag og fantastiske aroma.  Selvom Pomerol er et lille område har stedet en meget varierende jordbund, med blandt andet meget fed lerjord. Lerjorden giver den meget kraftige vin, som området er kendt for. Andre steder er jorden mere sandet og gruset, hvilket gør vinen mindre kraftig. De forskellige jordbunde i Pomerol medfører et charmerende og fascinerende udbud af forskellige aromaer og smagsnuancer i vinen.
 

Et fantastisk vinområde i Frankrig

Vinområde, som blev alment kendt i begyndelsen af 1950’erne. Pomerol distriktet står for nogle af verdens allerdyreste og mest eftertragtede vine, hvor Petrus og Le Pin er de to fornemste ambassadører for området, som begge sælger for titusinder af kroner. De står dog også i stærk konkurrence med andre vine fra Pomerol, især producenterne Trotanoy og La Croix Saint Georges laver også fremragende vine. Pomerol består næsten udelukkende af vinmarker, og der er ikke mange flotte bygninger eller slotte, som man som vinturist kan besøge. Pomerol er nemlig domineret af små producenter, som ellers står i kontrast til resten af Bordeaux, som er domineret af klassiske slotte og store producenter. Der er omkring 150 producenter, som ikke fremstiller mere end et par tusinde kasser vin om året.
 

Druerne i de fantastiske vine  

De mest kendte druer, som er med i fremstillingen af de populære vine fra Pomerol er Cabernet Franc og Merlot. Cabernet Franc tilfører vinen kompleksitet, og Merlot druen giver runde, generøse, faste og alkoholrige rødvine. Druen er stærk i marken og er særdeles velsmagende. Du kan finde en vin fra Pomerol, som passer til alle lejligheder. Du kan finde kraftige, modne vin, som passer perfekt til efterårets og vinterens robuste retter, mens en andre vine fra Pomerol området passer bedre til sommerens lette retter.


Køb Pomerol vin hos Supervin

Her hos Supervin finder du et stort udvalg af spændende vine fra Pomerol området til hver sin anledning og pris. Vi ved, at det ofte kan være vanskeligt at beslutte sig for, hvilken vin, man skal vælge blandt et stort udvalg. Vi har gjort det nemt for dig at finde den helt rette vin her på siden. Således kan du søge efter kriterierne land, anmeldelser, drue, madtype og ikke mindst pris. Herefter vil der vises lige netop det udvalg, som matcher dine kriterier. På den måde er du sikret at få den helt rette vin leveret til døren. Tag et kig på vores hjemmeside, og lad dig inspirere af vores store udvalg af gode vine. Er du interesseret i et godt vin tilbud? Så hold dig opdateret her på siden, hvor vi ofte har udvalgte tilbud på fantastiske vine og andre alkoholiske drikke. Husk at når du bestiller for over 1.000 kr., leverer vi din vin ganske gratis til dig. 

Du finder hele udvalget ovenover, og du kan også besøge de enkelte producenters sider her: Cha. Larcis Ducasse, Cha. Quinault I Enclos, Chateau Franc-Maillet, Chateau dArpey, Chateau la Marzelle, Fleur Cardinale, Grande Arche, Jacques Blanc og Tour Bayard.