
Les Hauts de Pradel Pomerol 2023
Silkeblød, trøffelkrydret og eminent blomdesaftig… Pomerols bedste køb fra den anmelderroste nye årgang 2023?
Vi har glædet os og kan endelig præsentere flagskibet ”Les Hauts de Pradel”, der byder på 16-18 måneders luksuriøs fadlagring og er skabt på håndplukkede druer fra højrebreddens klart mest prestigiøse vindistrikt, Pomerol.
En så høj kvalitet fra så eksklusivt et vinområde burde ærligt talt ikke være mulig til denne attraktive pris, men efter test af adskillige konkurrenter giver vi dig Supervins unikke garanti for et fund af en Pomerol-oplevelse!
Bemærk venligst at denne topvin trods navneligheden ikke må forveksles med lillebroderen fra det mindre prestigefyldte Lalande de Pomerol, der ligger omtrent 130 kr. herhjemme.
Hos os får du nemlig vaskeægte Pomerol fra et af verdens mest eksklusive og fornemme terroirs. Desværre matcher mængderne langt fra efterspørgslen – så nu er det først til mølle!
Nyd den til saftigt kød, andeconfit, fuglevildt, lam, svamperetter, kraftige tapas og modne oste. Servér ved 16-18°C
Hvordan smager Les Hauts de Pradel Pomerol 2023?
Les Hauts de Pradel Pomerol 2023 viser sig frem med mørk kirsebærrød farve i glasset... Næsen lover eksemplarisk Pomerol med vidunderligt skovbundsduftende trøffelnoter, der smyger sig elegant om årgangens flotte frugtaromaer af sort blomme, solbærbusk, hindbær og vilde blomster, inden kaffe, chokolade og cedertræ tager stikket hjem ... Vinen danser silkeblød på tungen, hvor komplekse smagsnuancer af mynte, solbær og blomme møder fadlagringens fine luksuskrydderier. Eftersmagen er dejligt frisk og hænger fornemt ved, inden den afslutningsvist klinger nuanceret af med polerede tanniner og klassisk skovbundsmineralitet. Sådan smager rigtig Pomerol... Vild value! Drik nu, eller gem 8-10 år fra høståret.
Smagenoter
Blomme
Chokolade
Solbærblad
Svampe
Viol
Smagsprofil
Meget tør
Sød
Meget let
Meget kraftig
Meget blød
Meget tanninrig
Les Hauts de Pradel Pomerol 2023 passer godt til...
Vindata
Druer
Producent
Årgang
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Lagring
Proptype
Emballage
Allergener