Ingen resultater

Distrikter
  Producenter
   Se alle resultater for

     Tilbage

   Buglioni Ripasso Il Bugiardo 2018

   Klik/Tryk for at zoome

   1 fl. pr. stk. 249,95 DKK
   6 fl. pr. stk. 184,95 DKK
   TILBUD 6 fl. pr. stk. 114,95 DKK
   Udsolgt
   Indhent tilbud på storkøb
   Anmeldelser

   94 Point

   Flaskehalsen

   92 Point

   Rasmus Christensen, Winewherever

   90 Point

   Wine Spectator

   90 Point

   Decanter

   ⭐ 4,1

   Vivino

   Supervin's unikke vingaranti

   Supervin's unikke vingaranti

   Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

   Fri fragt!

   Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

   30 dages udvidet returret

   30 dages udvidet returret

   Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

   Bestil inden
   3 timer 17 min
   og vi sender i dag!

   Bestil inden  3 timer 17 min   og vi sender i dag!

   Supervin's unikke vingaranti

   Supervin's unikke vingaranti

   Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

   Fri fragt!

   Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

   30 dages udvidet returret

   30 dages udvidet returret

   Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

   Buglioni Ripasso Il Bugiardo 2018

   UdsolgtVingaranti

   Supervin's unikke vingaranti

   Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

   Beskrivelse:

   "94 point. Overhaler ret hurtigt de billigere Amaroner" - Flaskehalsen
   "Hvis dette ikke er Amarone, så er det en løgnagtig vin!"

   Kapow! Markedets bedste Ripasso. All you want for Christmas... 

   Kåret som en af Danmarks bedste julevine... Anmelderen Flaskehalsen smager sig i november 2021 gennem et topfelt af 30 julevine, der prismæssigt når helt op til 400 kr flasken.

   Saftige Il Bugiardo 2018 imponerer med 94 point som en delt nr. 3 - endda foran flere Amaroner og vurderet ud fra en tilbudspris på kr. 184,95 (!)

   Niveauet er ganske enkelt exceptionelt højt.. og til den aktuelle kampagnepris på 114,95 kr. finder du ganske enkelt ikke bedre rødvin til and, flæskesteg og vinterhygge! 

   Selv professionelle smagere sammenligner med Amarone... Il Bugiardo betyder "Løgneren". Buglionis Ripasso fik sit navn, da en kendt sommelier smagte vinen – og udbrød: "If this is not Amarone, then it is a lying wine!"

   Smagenote

   Mørk og intens kirsebærrød i glasset. Næsen er koncentreret og stærkt forførende med duft af violer, kirsebær, blåbær, blomme og rosin. Strejf af vanilje, mørk chokolade, urter og tobak. I munden blød og imponerende fyldig med dejlig krydret bærsødme. Eftersmagen matcher god Amarone i længde, power og detaljerigdom! Drik nu, eller gem 8-10 år fra høståret. 

   Anmeldelser Buglioni Ripasso Il Bugiardo 2018

   94/100 Flaskehalsen
   "Her har vi en Ripasso, der prismæssigt nærmer sig Amarone. Smagsmæssigt overhaler den imidlertid ret hurtigt de billigere Amaroner, for man fornemmer, at her er tale om druer af højeste kvalitet. Selve produktionen af Ripasso er ikke helt så omkostningstung som Amarone, og derfor giver det rigtig god mening at investere i en Ripasso som denne, hvis budgettet ligger lige omkring 200 kroner. For her får du en fyldig, smagfuld, krydret Valpolicella-vin, der har en snert af de brændte noter, der nærmest hører sig til i en Ripasso, men det er stadig i super balance. Her er ikke bare pumpet smag i flasken uden omtanke. Her er balance – og mening med galskaben." (vurderet ved en tilbudspris på 184,95)

   92/100 Rasmus Christensen, Winewherever
   "Buglioni forstår at lave voluminøse Amarone vine, men så sandelig også Ripassoer, hvilket måske ikke er så underligt. Deres 2018 Ripasso oser af modne stevnskirsebær, varme kryderrier, tobak, herbs de provence, og den er sødmefulde frugt er flot balanceret af syren. Vil udvikle sig positivt over de næste par år. Kvalitets Ripasso."

   90/100 Wine Spectator
   "A juicy red, rich with savory notes of smoke, tobacco and a touch of bresaola as well as a streak of ripe black currant and blackberry fruit. Backed by chalky tannins, this is well-knit and medium- to full-bodied, with a fresh and chewy finish. Corvina, Corvinone, Rondinella, Croatina and Oseleta.

   90/100 Decanter 
   "Richer, mid-weight style with dried plums, cherry, black pepper, cranberries and sloe. Very pleasant with a long finish."

   "4,1 stjerner Vivino (130 ratings. 16/11/21)

   ---------

   94 point - Flaskehalsen (årg. 2017)
   ”Massiv Ripasso med intense Amarone-træk: Jeg skal lige tage en dyb indånding, inden jeg går ombord i denne Ripasso. For her er tale om en meget mørk og markant vin, der virkelig slår fra sig, så man skulle tro, at det var en Amarone. Ripasso har sit navn, fordi vinen tager smag fra resterne af Amarone-produktionen, og det kan de gøre i forskellig grad. Her er det meget markant og udpræget, så hvis du er til de rigtig robuste vine, så har du lidt af et slaraffenland at boltre dig i her. Alkoholprocenten er på 14,5, men det smager af langt mere. Navnet ‘Il Bugiardo’ betyder ‘løgneren’, og man kunne beskylde denne vin for at lyve om sin stil, når den ‘kun’ hedder Ripasso. Man kunne sagtens lade sig snyde til at tro, at det var en Amarone, for der er dælme en intensitet og tætpakket smag, der har uendeligt meget at byde på.” (vurderet ved en tilbudspris på 184,95kr)

   93 point - Annuario dei Migiori Vini Italiani (årg. 2017)

   92 point - Antonio Galloni, Vinous (årg. 2017)
   "The 2017 Valpolicella Classico Superiore Ripasso Il Bugiardo displays an inviting mix of blackberries, sage, roses, chalk dust and hints of camphor. This is full-bodied with depths of silky textures and a dense core of dark fruits and minerals that are not quite ready to reveal all of their charms. The 2017 has a bit of a monolithic feel today, yet it’s also perfectly balanced, with a structure that can carry it for many years in the cellar – which would be advisable to allow it to unwind a bit."

   91 point - Vinhulen (årg. 2017)
   "Rubinrød. Duften indleder let parfumeret med træ fra fadet efterfulgt af blomme, dyb lakrids, muld og krat. God og solid dybde i duften, der udvikler sig over tid i glasset. Smagen indleder med let sødme efterfulgt af træ, røde bær, blomme, dyb lakrids og krydret touch med afstemt frugtsyre, bid og nerve. Der er så solidt bundtræk, at frugttæthed, frugtsyre og tannin reducerer sødmen alene til at medvirke til kompleksitet. Trods en alder af 4 år, så har denne vin potentiale til at ligge yderligere 3-5 år og modne helt ud i spids. Slutter med lang smag og tanninholdigt bid og tørhed. Rigtigt dejligt kvalitetsglas."

   Nyd den til oksekød, vildt, lam, gris, simreretter og modne oste. Nyd vinen ved 16-18°C

   Vinen er fremstillet på 60% Corvina, 20% Corvinone, 10% Rondinella, 5% Croatina samt 5% Oseleta – samme blend som anvendes i husets almindelige Amarone. En del af druerne presses straks, mens den resterende del koncentreres yderligere ved lufttørring.

   Den friskpressede del gærer ad to omgange – først alene og derefter efter Ripasso-metoden med druekvaset fra Amarone-produktionen. Den tørrede del af druerne gærer separat med 20 dages udblødning af drueskallerne. De to vine – Ripasso’en, og vinen fra de tørrede druer – blandes herefter sammen. Vinen modner 12 mdr. på 750 l. fade samt 6 mdr. på flaske.

   Om Buglioni

   Buglioni er beliggende i det centrale Valpolicella i Veneto-regionen. Grundlagt i 1993 af Alfredo Buglioni, og i dag drevet af sønnen Mariano. De startede med sølle 4 hektar, og med den unge stjerneønolog Diego Bertonis ekspertise, har ambitiøse Buglioni på få år markeret sig øverst i hierarkiet af vinhuse fra Valpolicella:

   Med 96 point er Buglionis flagskib Teste Dure 2010 således bedste Amarone i Decanters seneste Valpolicella-test (janaur 2021), hvor også en kultvin fra berømte Dal Forno var repræsenteret….

   I 2004 var deres første vintage Amarone klar. Mariano bankede på forskellige vinsælgeres døre, og alle svarede det samme: Det er blot en hobby for jer, hvorfor skal vi tage jer seriøst?

   De besluttede sig for at tage drastiske tiltag i brug for at komme på vinkortet og købte attraktive lokaler i Veronas indre by. I januar 2005 åbnede Buglioni-teamet dørene for deres helt egen vinbar, og succesen var enorm. De lokale fik øje for vinene, og hurtigt fandt turisterne ud af det samme. I dag råder Buglioni over 54 hektar i hjertet af Valpolicella Classico.

   Alle druer håndhøstes, men kun de bedste 40% ender i Buglionis egne vine! Godt 280.000 flasker bliver produceret under eget navn, og en god sjettedel heraf fordeles til familiens velansete restauranter Osteria del Bugiardo, Locanda del Bugiardo og Piscaria. Resten af vinene bliver solgt til hele verden. Repertoiret inkluderer 9 forskellige vine, heriblandt Amarone, enkeltmarks-Amarone, Ripasso, Recioto, rosé-, hvid- og mousserende vine. Deres enkeltvinmarks-Amarone (Riserva Teste Dure) bliver lagret i terrakotta-amforaer, som ikke afgiver smag til vinen og dermed respekterer og udtrykker terroiret.

   Fra et ungt vinhus til en ægte stjerneskudshistorie på blot 25 år. Kvalitetsvine på tværs af alle kategorier.

   Passer godt til

   Pasta

   Svampe

   Gris

   Okse

   Vildt

   Lam

   Ost

   Servering 16-18 °C
   Gemme potentiale 8-10 år fra høståret
   Alkohol 14,5 %
   Indhold 75 cl
   1 fl. pr. stk. 249,95 DKK
   6 fl. pr. stk. 184,95 DKK
   TILBUD 6 fl. pr. stk. 114,95 DKK
   Udsolgt
   Indhent tilbud på storkøb
   Anmeldelser

   94 Point

   Flaskehalsen

   92 Point

   Rasmus Christensen, Winewherever

   90 Point

   Wine Spectator

   90 Point

   Decanter

   ⭐ 4,1

   Vivino

   Supervin's unikke vingaranti

   Supervin's unikke vingaranti

   Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

   Fri fragt!

   Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

   30 dages udvidet returret

   30 dages udvidet returret

   Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

   Bestil inden
   3 timer 17 min
   og vi sender i dag!

   Bestil inden  3 timer 17 min   og vi sender i dag!

   Supervin's unikke vingaranti

   Supervin's unikke vingaranti

   Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

   Fri fragt!

   Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

   30 dages udvidet returret

   30 dages udvidet returret

   Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

   Andre har også set