Tilbage

2 stk - Ron Diplomatico Reserva Exclusiva

På lager
2 stk - Ron Diplomatico Reserva Exclusiva

PAKKETILBUD MED 2 FLASKER: Diplomatico Reserva Exclusiva

Rom har gennem de senere år haft en nærmest fortryllende effekt - både på det brede publikum og på danske spiritusentusiaster. De garvede whisky og cognac 'connaisseurs' er begejstret, men det er især folk, som før rommens indtog holdt sig helt fra luksus spiritus, der nu jubler i kor.

Magien ligger i selve oplevelsen af Diplomatico. Det stærke spiritus bid, som skræmmer mange, er pakket elegant ind i Diplomaticos sødme og blødhed. Alkoholen opleves blot som en behagelig balance til rommens sødme og krydderi. Det er især denne kvalitet, der har gjort Diplomatico så populær.

Diplomatico laves i grønne omgivelser ved foden af Andesbjergene i Venezuela. Af lokalt høstede sukkerrør udvindes den eftertragtede sukkerrørsmelasse, som danner grobund for det eftertragtede indhold i flasken.

Sukkerrørsmelassen destilleres i gamle ”copper pot stills”, og rommen lagres efterfølgende i op til 12 år på egetræsfade.

"Double Gold Medal" fra den første "International RUM Conference" i 2013.

"BEDSTE ROM" - Ektrabladets store rom test.

En kompleks og krydret aroma stiger op af det ravbrune glas. Noter af orangeskal, mørk chokolade og lidt lakrids. Smagen er fyldig, cremet og har behagelige nuancer af karamel og vanilje.

Vi har købt stort ind hos den danske importør, og kan nu for alvor skyde prisen helt i bund på dette sæt med to flasker 'Diplomatico Rum'.

1 Sæt pr. stk.
578,00 DKK
Fragt
FRAGT FRA 29,-
Køb for:

mere for
FRI LEVERING
Alkohol: 
40 %
Indhold: 
70 cl x 2

Vi tror du vil kunne lide...

Tilmelding til nyhedsbrev

Få gode tilbud og tips om dejlige druer direkte i din indbakke.

Gruppekøb
Indtast den kode du har modtaget fra Supervin