Klik/Tryk for at zoome

Il Rabdomante Montepulciano D'Abruzzo 2015 Bizantini

På lager

Feudi Bizantini - Il Rabdomante 2015 - topvinen fra vores nye, syditalienske stjernehus!

Rabdomante 2015 får 98 af 99 mulige point af italienske Luca Maroni - ITALIENS BEDSTE VIN 2019

Vinen scorer imponerenede 4,1 ud af 5 stjerner hos Vivino!

GOLD Mundus Vini 2018 

5 stjerner Vinavisen 
"En flot, koncentreret rødvin, fløjlsblød og meget lækker med en dyb, mørke farve. I den "fede" smag mørke bær og noter af chokolade, kaffe, marcipan, lakrids og vanille."

Takket være passionerede producenter og vinmagere, så har Montepulciano D´Abruzzo druen hævet sig op i en international klasse, som en af de bedste røde druer i verden. Il Rabdomante vinen repræsenterer her det engagement og passion som vinhuset og vinmageren kun kan opnå ved at selektere kraftigt i druerne og ved at udnytte det spektakulære terroir og unikke mikroklima.

Her har vi en vin i perfekt balance. Tanniner og sødmefuld frugt spiller elegant sammen og giver bulderbasse af en vin. Vinen har en mørkrød farve, nærmest sort, duften byder på hints af lakrids, chokolade og kirsebær. Smagen åbner en palet af cremet fløjlsblød frugt med en tannin struktur som balancerer godt med den høje alkohol. Samlet set en vin med en god struktur og kompleksitet og en elegant lang eftersmag. Ideel til lam, rødt kød og modne faste oste.

Vinen er gæret på ståltanke og efterfølgende lagret 9-12 måneder på franske og amerikanske egefade.

Unge innovative vinelskere har her skabt et vinhus med respekt for gamle traditioner og med fokus på moderne innovative produktionsmetoder. Den unikke sjæl de tilfører vinene ved nøje at plante forskellige druesorter på specielt udvalgte plots i markerne har været med til at løfte netop dette vinhus op til utrolig international klasse, og hvor anmelderne bestemt ikke sparer på rosende omtale.

Beliggende i hjertet af Chieto, i Abruzzo regionen ved den historiske byzantinske by Crecchio og omgivet af bjergende bag sig og middelhavet forneden af vinmarkerne. Både bjergene og havet er med til at sikre kølige nætter og god vind. Begge dele meget gavnligt for druerne, der dagligt nyder godt af de mange soltimer i det sydlige Italien.

Vinen er lavet på 100% Montepulciano druer.

Alc 14%

Læs mere

Passer godt til

Okse

Vildt

Ost

1 fl. pr. stk. 219,95  DKK
6 fl. pr. stk. 179,95  DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

98 Point

Luca Maroni

Gold

Mundus Vini

Vinavisen

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 16-18°C
Gemme potentiale 6-8 år fra høståret
Alkohol 14 %
Indhold 75 cl