Klik/Tryk for at zoome

Galante Sangiovese Appassimento 2018

På lager - 1-2 dages levering Vingaranti

Galante 2018 er en meget imponerende italiensk, frugtsaftig rødvin.

Det er rødvinen der forener Amarone-metoden med Brunello-druen. Og i denne nye årgang slår kvaliteten alle rekorder. Både italiensk og international vinpresse er enige.

Hvornår har du nogensinde fået italiensk saft og kraft med 2 x 95 point - og endda fra ultra konservative Decanter - til så rekordlav en pris?

Vinen er smagt blindt og derfor har ingen af anmelderne haft forudindtagelser. De 95 point er udelukkende givet pga. den enormt høje kvalitet..!

Smagenote

Dyb mørkerød farve. Næsen lover flot dybde og kompleksitet med kirsebær fra Sangiovesedruen og blomme, mørk chokolade og rosiner fra Apassimentometoden. Smagen er fyldig og kraftfuld - italiensk charme på flaske! Lækre intense frugtnoter med god friskhed og elegante, silkebløde tanniner. Drik nu, eller gem 6-8 år fra høståret. 

Anmeldelser af Galante Sangiovese Appassimento 2018

95 point Decanter
"Powerful, concentrated and blessed with sweet, ripe black fruits and red cherries, coated with a fine veil of sweet spices, secured by ripe tannins and finishing very long indeed." 

95 point Annuario dei Migliori Vini Italiani

90 point Flaskehalsen
"Elegante Galante overrasker. Appassimento-stilen fornægter sig ikke i denne vin, for den er fuld af sødme og blødhed. En rigtig dansker-darling, der er nem at drikke, nem at nyde og nem at forholde sig til. Den har dog stadig en fornuftig friskhed, der giver et mere interessant udtryk end i de rendyrkede marmelade-vine – især hvis du sørger for at holde temperaturen på et fornuftigt let køligt niveau. I øvrigt er alkoholprocenten på 14,5 til at have med at gøre, når vi taler vine med denne sødmegrad, og alt sammen er med til at gøre, at jeg faktisk er meget tilfreds med oplevelsen."

★★★★★ (5 ud af 5 mulige) Vinavisen
"Lækker rødvin lavet efter Appassimento-metoden med de tørrede druer. Der har den forventede sødme, men også en druesmag med et lille, bid. der gør vinen til en fortræffelig madvin." - vurderet ved en tilbudspris på kr. 89,95 

4,0 stjerner Vivino (245 bedømmelser)

Anbefales til sofahygge, svinekød, lam og passer også godt til ostebordet. Nyd vinen ved 16-17°C.

Galante Vendemmia er fremstillet af 100% senhøstet Sangiovese fra Romagna-regionen i det nordøstlige Italien. Druerne håndplukkes og fordeles i små ventilerede kasser, hvor de i løbet af en måneds tid udsættes for en dehydrering på 22%. Denne appassimento-proces, velkendt fra produktionen af Amarone, resulterer således i halvstore rosiner med ekstra fylde og smagskoncentration. Gæret med 3 mdrs. maceration af drueskallerne og modnet 6 mdr. på cementtank. 

Bag Galante står Cevico-gruppen fra byen Lugo i Romagna. Cevico blev grundlagt i 1963, og gruppen repræsenterer i dag 3 tapperier, 15 vinerier/kooperativer og 4500 associerede vinbønder. Den topprofessionelle Cevico-gruppe superviserer sine vinbønder i forhold til vindyrkning, ønologi, laboratorieanalyse og forskning.

Læs mere

Passer godt til

Pasta

Hygge

Kalv

Grill

Gris

Okse

Vildt

Lam

Ost

1 fl. pr. stk. 109,95  DKK
6 fl. pr. stk. 89,95 DKK
TILBUD 6 fl. pr. stk. 69,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

95 point

Annuario dei Migliori Vini Italiani

95 Point

Decanter

90 Point

Flaskehalsen

Vinavisen

⭐ 4,0

Vivino

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 16-18°C
Gemme potentiale 4-6 år fra høståret
Alkohol 14,5%
Indhold 75 cl.