Klik/Tryk for at zoome

Xavier Cotes du Rhone Vieux Vignes 2015

På lager

2015 årgangen i Rhone er bare fantastisk og nu har Xavier endelig frigivet hans Cotes du Rhone 2015 - en af de bedste årgange de sidste 10 år.
 
Kvaliteten slår alle rekorder, du kan roligt glæde dig!

Vi fastholder det tilbud fra Xavier, der overskrider grænsen for, hvad man prismæssigt kan opnå med Xavier's Cotes du Rhone.
Der er er tale om Xavier's umådeligt tiltalende Côtes du Rhone. Lækkerier fra gamle vinstokke med en snitalder på ca. 40 år og dermed få, men super-gode druer.

Xavier er ikke bare en darling hos SUPERVINs kunder - det er Xavier også hos Parker. 

2015 er bare lækker. Flot, dybrød kulør. Fyldig bouquet af modne, mørke bær og et stænk peber. Smagen flyder behageligt over tungen med masser af frugt fra mørke bær, let lakrids, krydderi med det klassiske stænk af peber. Fyldig uden af være tung, og atter er den meget elegant og afstemt. Alk. 14,5 %.

Vinen er ualmindelig anvendelig - så brug den, som du lyster. 

90 point af Parker, der bl.a skrev:
"I was blown away by these current and new releases"


Vi påstår, at dette tilbud er Danmarks bedste på kvalitets-Cotes du Rhone  - med 90 velfortjente point af Parker.

Vinhulen.dk
Rubinrød. Duften rummer masser af mejerinoter, hindbær, krydderi og egetræ i klassisk duft. Smagen er fyldig og fed med mejeri, sort peber – masser af sort peber, hindbær og krydderi. Dejlig fylde i vinen og bid i frugtsyren. Masser af smag og kraft sammen med fin balance. Slutter med ganske lette tanniner og krydret hindbærsmag. Kanonvin til spotpris – fremragende til prisen


Vinen er ualmindelig anvendelig - så brug den, som du lyster. Særdeles velegnet til at nyde let afkølet i sæsonen til maden på terrassen

I 2002 begyndte Xavier at opkøbe vin fra hans kunder, for at producere "sin egen vin". Det blev begyndelsen til eventyret "Xavier Vins".
Xavier har arbejdet både i Saint Emilion, Alsace, Napa Valley, hos Cloudy Bay i New Zealand og verdens største Champagne producent Moët & Chardon.

Læs mere

1 fl. pr. stk. 119,95 DKK
6 fl. pr. stk. 109,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Gemme potentiale 2020
Alkohol 14%
Indhold 75 cl