Tilbage

Xavier Cairanne 2015

På lager
Xavier Cairanne 2015 fra Rhône, Frankrig
93 point - Robert Parker
91 point - Vinhulen.dk
Vinavisen

2015 er en historisk årgang i Rhône, og Xavier sender lige nu den ene efter den anden super-vin fra 2015 på markedet.  Cairanne er en helt ny vin fra Xavier. Vi smagte vinen, og så Robert Parker udtalelse - herefter købte vi stort set hele produktionen - som altid til en særdeles god pris. 

 Robert Parker kalder 2015 Cairanne fra Rhône-kometen Xavier for et "No-brainer køb" til 210 kr (30 dollars)

Et vildt godt køb efter vores uforbeholdne mening.

Cairanne ligger meget tæt på Chateauneuf du Pape og har netop fået samme status cru appellation, og dermed eget navn, som de berømte naboer Vacqueras, Gigondas og selvfølgelig Chateauneuf du Pape. 

Vin-, stil- og kvalitetsmæssigt er der heller ikke langt til eksklusive naboer; fed lækker bærfrugt, varme, kraft og stor karakterrigdomEn vild vin til prisen!

"91-93 points. $30. from very old vines, the 2015 Cairanne looks to be outstanding...Rich, seamless and downright polished, it’s a no-brainer purchase that will offer tons of pleasure through 2025. ”
Robert Parker

HUSK NU LIGE AT 91-93 POINT ER GIVET UD FRA EN PRIS PÅ 210 KR. 

Vinhulen.dk - 91 point
Rubinrød. Varm og letkrydret duft med tyngde og renhed fyldt med hindbær, røde bær, florale noter og vingummi. Smagen er blød og rund med masser af krydderi og hindbær med et touch af røde bær, vingummi og dyb engelsk lakrids og peber. Saftig og lækker med solid bund og krop. Lette bittertoner mod finalen sammen med tanninerne. Vinen vil runde og modne helt over de næste par år, men det er solid kvalitet. Drik 2018-2022.

Xavier Cairanne er fremstillet af druer fra nogle af områdets ældste vinstokke, og resultatet er et smukt bevis på Cairannes sikre berettigelse i Cru-selskabet.

Smuk bouquet af mørk, fed frugt, den karakteristiske duft af lavendel samt fine florale noter. Smagen har en rig, glat og nærmest likøragtig frugtkoncentration, som minder meget om Châteauneuf-vine fra varme årgange.  Lang, frugtfuld afslutning. Vinen kan anvendes meget allround, men er genial til lam eller oksekød, gerne med masser af krydderurter såsom rosmarin. Alk 14,5%.

Vi tilbyder Supervins unikke garanti: 
Hvis du ikke er tilfreds med vinen, tager vi alle flasker retur på vores regning og returnerer betalingen. Det gælder også den første, åbnede flaske (maks. 1 md. efter levering).

Vores vurdering
1 fl. pr. stk.
179,95 DKK
6 fl. pr. stk.
139,95 DKK
Fragt
FRAGT FRA 29,-
Køb for:

mere for
FRI LEVERING

Passer godt til

Servering: 
16-18 Grader
Gemmepotentiale: 
2025
Alkohol: 
14,5%
Indhold: 
75 cl

Vi tror du vil kunne lide...

Tilmelding til nyhedsbrev

Få gode tilbud og tips om dejlige druer direkte i din indbakke.

Gruppekøb
Indtast den kode du har modtaget fra Supervin