Cloudy Bay

VALGTE FILTRE: Producent: Cloudy Bay Producent: Cloudy Bay Vineyards
11 produkter fundet

Cloudy Bay vine

Ægte pionerånd er drivkraften bag hos grundlæggerne David Hohnens og vinproducent Kevin Judd, der i 1985 førte dem til Marlborough (New Zealand), hvor de kunne fremstille en karakteristik, aromatisk og kraftig Sauvignon Blanc. Som en af de første fem vingårde i Marlborough blev Cloudy Bay hurtigt anerkendt som en af de førende producenter af newzealandsk Sauvignon Blanc - en position, de fortsat er med til at styrke gennem et konstant, voksende sortiment af enestående produkter.

Cloudy Bay rødvine

Navnet Cloudy Bay stammer fra bugten i den østlige udkant af Wairau Valley, som er blevet navngivet af kaptajn Cook. Cloudy Bay ligger på nordenden af den sydlige ø i vindyrkningsregionen Marlborough. Det er den største og væsentligste vindyrkningsregion i New Zealand, da de står for 50 % af hele den årlige høst. Marlboroughs kølige, maritime klima mildnes af et stort antal årlige solskinstimer. Lange, solrige dage og kølige nætter skaber livlige vine med enestående smagsnuancer. Jordbunden i Wairau Valley er selvdrænende og næringsrig med enorme grundvandsreservoirer, der leverer vand af høj kvalitet. Cloudy Bays vingårde er fordelt rundt i Marlborough-regionen for at opnå optimal udnyttelse af den omfattende diversitet, der er til stede i de individuelle mikroklimaer og jordbundstyper.

Cloudy Bay - vin i verdensklasse

De primære sorter, der dyrkes i området, er Sauvignon Blanc, Chardonnay og Pinot Noir. Estate Vineyard/Rapaura; Oprindeligt område for Cloudy Bay. Primært beplantet med Sauvignon Blanc. Stenet, selvdrænende jordbund. Widow Block Vineyard/Renwick ; Primært Sauvignon Blanc. Jordbunden minder om Rapaura Vineyards. Mu stang Vineyard/Branco tt Valley; Primært Sauvignon Blanc og Chardonnay. Fine, aflejrede jordområder, der indeholder ler og grus. Barrack Block /Omake Valley; Beplantet i 2004. Dedikeret til produktion af Pinot Noir.