Klik/Tryk for at zoome

Patrice Moreux Sancerre 2018

På lager - 1-2 dages levering Vingaranti

Der er vilde forventninger til Sancerre årgang 2018. Sorteringspersonalet har ikke haft stress, for druerne er ankommet til vineriet i ekstraordinær god kvalitet. Som en førende producent udtrykker det:

"This is a mythical vintage - 1947 but with quantity" 

Klassisk sprød og mineralsk hvidvin fra tophuset Patrice Moreux – med årgangens ekstra gear af aromatisk intensitet.

Smagenote

Lys citrongul med grønne nuancer. Herlig aromatisk næse med hyldeblomst, grønne æbler og grapefrugt, samt strejf af nyslået græs, solbærblade og kalket mineralitet. I munden meget harmonisk med flot frugtintensitet. Mundrensende frisk og mineralsk finish! Drik nu, eller gem 5-8 år fra høståret.

Anmeldelser af Patrice Moreux Sancerre 2018

90 point i de to seneste anmeldelser hos Wine Spectator! Endnu ikke anmeldt i den flotte årgang 2018. 

Anbefales til friske serveringer med fisk og skaldyr, salater og cremede oste. Nyd vinen ved 8-12°C

Sancerre 2018 er fremstillet på 100% Sauvignon Blanc fra udvalgte Sancerre-terroirs i Chavignol and Crézancy. Jordbundens kalk og ler samvirker med det kølige, kontinentale klima om at frembringe Sauvignon Blanc med finesse og særlig mineralitet.

Druerne høstes fra 30 år gamle vinstokke og presses skånsomt i ”pneumatisk” blærepresse. Mosten spontangærer temperaturstyret på cementtank, og vinen aftappes efter flere måneders bærmekontakt. 

Historien om vinhuset Patrice Moreux går hele 12 generationer tilbage - til de to vinproducerende familier Corty og Moreux. Da Jeannine Corty and Raymond Moreaux giftede sig i 1955, modtog de en 4,5 hektar stor parcel af marken ”La Loge aux Moines” i bryllupsgave.
Det således familiesammenførte domaine tog fra 1979 navn efter sønnen Patrice. Patrice Moreaux nyder i dag sit otium på en vingård i Provence.

Tilbage i Les Loges (Pouilly-sur-Loire) fører Patrices sønner, Juilen og Arnaud, det stolte familiedomæne ambitiøst ind i fremtiden. Brødrene arbejder med inspiration i biodynamik. Det overordnet mål er, at forene højst mulig vinkvalitet med størst mulig bæredygtighed. 
Patrice Moreux er for nyligt opdaget af internationale vinanmeldere, og har i løbet af de seneste par år høstet adskillige +90 ratings fra Wine Spectator og Wine Enthusiast! Husets beplantede areal udgør lidt over 30 hektar i Pouilly samt 6 hektar i Sancerre
.

Læs mere

Passer godt til

Aperitif

Fisk

Hygge

Grøntsager

Fjerkræ

Skaldyr

Ost

Salat

PRISEN UDLØBER OM:
1 fl. pr. stk. 189,95  DKK
6 fl. pr. stk. 159,00 DKK
TILBUD6 fl. pr. stk. 99,95  DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

Supervin.dk

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 8-12°C
Gemme potentiale 4-6 år fra høståret
Alkohol 13%
Indhold 75 cl.