Tilbage

Orciaverde Sangiovese 2013

Orciaverde Sangiovese 2013 fra Toscana, Italien
Økologisk
Hvis du kan lide Brunello eller vine i den stil, er der næppe vin, som giver mere værdi for pengene end vinene fra Orciaverde.
 
Denne Sangiovese er produceret i Montecucco - Toscanas sidste uudforskede vinområde, hvis meget roste, gamle vinmarker har kultstatus blandt Sangiovese-druens tilhængere.
 
Vingården Orciaverde ligger dermed lige på "landegrænsen" til Montalcino.Floden Orcia er stort set det eneste, der adskiller Orciaverde fra at bruge stemplet DOCG Brunello di Montalcino.
 
Absolut topklasse Sangiovese. Her er power og frugt i stor stil, men samtidig en kompleks og nuanceret eftersmag. Vinen får 10 måneder på franske fade, hvilket er med til at give en lækker, raffineret og blød tannin.
 
De mørke kirsebær-noter står godt til oksekød, gryderetter, lam og steg. Kan også fint bruges til en pizza eller mere sofistikerede retter. Alkohol 14,0%.
 
Producenten er så lille, at vinen ikke er anmeldt nogen steder. Til gengæld er kvaliteten langt over, hvad man kan forvente - og det giver vi GARANTI PÅ!
 
Orciaverde er desuden certificeret økologisk, så alle flasker bærer stemplet: Vino Biologico fra ICEA.
1 fl. pr. stk.
149,95 DKK
6 fl. pr. stk.
100,00 DKK
Fragt
FRAGT FRA 29,-
Køb for:

mere for
FRI LEVERING

Passer godt til

Servering: 
15-17 ℃
Gemmepotentiale: 
2020
Alkohol: 
14,0 %
Indhold: 
75 cl

Vi tror du vil kunne lide...

Tilmelding til nyhedsbrev

Få gode tilbud og tips om dejlige druer direkte i din indbakke.

Gruppekøb
Indtast den kode du har modtaget fra Supervin