Klik/Tryk for at zoome

Lequilibrio Barbera d´Asti 2013 Montalbera

På lager

Montalbera er et lækkert køb. Topanmeldt med 96 point og ordene: "We shall count it among this year's best red wines" - Luca Maroni, 24/4-2015.

Flot, dybrød, klar farve. Fyldig bouquet af fed frugt domineret af søde kirsebær, krydderi og fadnoter. Smagen er stærkt indbydende med fantastisk mørk frugt, noter af blomme, kirsebær og et stænk krydderi - afstemt med imødekommende tanniner, tørrede urter og afrundet fad samt en lang og sprød afslutning. 

Barbera druen er meget overset i Piemonte, og den står derfor ofte i skyggen af den helt tunge Nebbiolo. Men når Barbera forkæles og får lov at modne til perfektion - er resultatet ganske enestående.

Hos Montalbera lader man drueklaserne hænge lidt længere end normalt, hvilket resulterer i en smule overmodenhed. Druerne bliver rynkede og begynder at ligne rosiner - men koncentrationen, smagen og rigdommen i hver enkelt vindrue øges betragteligt!

Klassisk Barbera, når det er rigtigt stort, og 75 cl. er bare for lidt. Står godt til gode middage med steg, og det er ikke afgørende, om det er okse, svine- eller lammekød. 

Med 96 point af Luca Maroni er det nok den klassiske Piemonte med den højeste "rating" -  til den laveste pris overhovedet.

5 - Stjerner Vinavisen 
"Med sin dejlige frugt og noter af chokolade og vanille hænger denne rødvin godt sammen. En typisk Barbera d'Asti - en udpræget madvin til hele det italienske køkken."

93/100 - International Wine Report 
90/100 - Decanter
 
"Alluring and classy with beautifully layered notes of violet, eucalyptus, soft vanilla, sweet spice, smoky tobacco and vibrant cherry, attractive palate filled with coconut and beautifully rich fruit, silky, supple tannins and vibrant acidity."

Goldmedal - Prague Wine Trophy 

Vi har ladet vores stk. pris afspejle, hvad vinen skulle koste til Montalbera's normale standard eksportpris, men vi regner til gengæld med, du lægger mærke til prisen for seks flasker.

Supervins unikke garanti: 
Hvis du ikke er tilfreds med vinen, tager vi alle flasker retur på vores regning og returnerer betalingen. Det gælder også den første, åbnede flaske (maks. 1 md. efter levering).

Læs mere

Passer godt til

Gris

Okse

Vildt

Lam

1 fl. pr. stk. 239,95 DKK
6 fl. pr. stk. 140,00 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

96 Point

Luca Maroni

Vores vurdering

90 Point

Decanter

Vinavisen

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Drue Barbera
Servering 16-18 °C
Gemme potentiale 2025
Alkohol 14,5 %
Indhold 75 cl