Tilbage

AMICONE 2015

På lager
AMICONE 2015 fra Veneto, Italien
Luca Maroni
Berliner Wein Trophy

Amicone - en af Danmarks mest populære vine, nu i århundredets største årgang! Alle snakker om 2015, et drømme år for vinproduktion - både producenter og anmeldere taler om den højeste kvalitet i årevis.

"Vi har aldrig set en vin, med så mange anmeldelser, holde så flot en rating!"
Amicone er et kæmpe hit hos forbrugerne: 3,9 / 5,0 hos Vivino, med tæt på 16.000 bedømmelser!

97/99point, Luca Maroni!
TOPSCORE: Den nye 2015-årgang er den bedst anmeldte nogensinde!

Amarone-vinene er afgjort blandt danskernes favoritter! Det eneste problem er prisen. Her er Amicone den perfekte løsning.

Amicone er ligesom "Amarone" produceret i Veneto, men bare ikke i "Amarone DOCG", altså udenfor det område, hvor vinen må kaldes Amarone. Derfor koster den langt mindre og er et usædvanligt attraktivt køb for Valpolicella fans.

2015-årgangen i Veneto scorer 94/100 point på Robert Parkers Vintage-Chart. Det er den højeste score der nogensinde er givet i området!!

Amicone er lavet på præcis de samme druer som en Amarone: Corvina, Rondinella og Molinara. Vinen tørrer 120 dage i trækasser under temperatur- og fugtkontrol, mens sukker-koncentrationen vokser. Det er netop tørringen, som i sidste ende giver vinen dens herlige sødme og "Amarone-karakter". 

Dyb, intens, granatrød farve. Klassisk Amarone-bouquet med en sød og blød næse af mørke bær, lidt lakrids, læder og mørk chokolade. Saftig og intens smag - silkeblød og afrundet med mørke, modne bær. Fine noter fra egetræslagring og en lang, elegant eftersmag. 14,5% alk.

Amicone passer rigtig godt med både svine- og oksekød. Vinen kan pga. den dejlige sødme også med fordel nydes med modne oste.

1 fl. pr. stk.
119,95 DKK
6 fl. pr. stk. 64,50
Tilbudspris
6 fl. pr. stk.
59,95 DKK
Fragt
FRAGT FRA 29,-
Køb for:

mere for
FRI LEVERING

Passer godt til

Servering: 
16-18 °C
Gemmepotentiale: 
2022
Alkohol: 
14,5 %
Indhold: 
75 cl

Vi tror du vil kunne lide...

Tilmelding til nyhedsbrev

Få gode tilbud og tips om dejlige druer direkte i din indbakke.

Gruppekøb
Indtast den kode du har modtaget fra Supervin