Whisky

Whisky

Velkommen til Supervin.dk, hvor vi ikke bare forhandler vin, men også al slags spiritus. Her finder du et stort udvalg af whisky til favorable priser. Supervins spidskompetence er at handle stort og billigt ind fra diverse restlagre. Denne besparelse kommer altid dig til gode, idet vores mission er at sælge kvalitetsvin og spiritus til fair priser. Vi ser ingen grund til, at folk går på kompromis med prisen, når de skal udvælge vin til maden eller spiritus til festen. Hvorfor ikke bare nyde det bedste af det bedste? Det synes vi er god stil. Vi anbefaler, at du udnytter denne chance til at finde en rigtig god whisky – det gode er, at man aldrig finder to mærker der smager helt ens. Prøv eksempelvis de populære mærker fra Irland, Skotland og Amerika.

Whisky – livets vand

Oprindeligt blev denne spiritus brugt som medicin til at kurere sygdomme som kolik og kopper. Det kan til dels også forklare, hvorfor ordet whisky kommer fra det gæliske ord uisge, som betyder livets vand. Destilleringsmetoderne går helt tilbage til før Kristi fødsel og blev bragt til Irland og Skotland omkring 1100-1300 af munkene. I dag kender vi whiskyen som en drik med mange smagsnuancer, der nydes til afslapning og fest. Investér i en kvalitetswhisky, og du vil på ny opleve alle dine smagssanser komme til live. Hos Supervin.dk er vi vilde med whisky, og det kan du også se på vores udvalg, som blandt andet inkluderer mærker som Bunnahabhain, Tomintoul og Glenfarclas. 

Køb whisky online hos Supervin.dk

Whisky fremstilles ved at destillere rug, hvede, majs eller fermenteret byg og lægges derefter på træfade. Her skal den ligge i mindst tre år, hvilket ender ud i en alkoholprocent på mindst 40%. Oftest er whiskyen stærkere efter at have ligget på fadene, og derfor fortyndes den lidt. En kombination af faktorer er med til at skabe smagenuancerne for de enkelte mærker. Eksempelvis hvis vandkilde, som whiskyen er lavet af, får en unik smag fra de omkringliggende enge og marker. Det kan også være kornet, der præges af den jord, som den gror på. Vi har sørget for at hylderne bugner af spiritus, så du har mulighed for at vælge mellem en bred pallette af smagsvarianter og smagsoplevelser. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder altid klar til at guide dig igennem junglen, for det vigtigste for os er, at du finder lige det, som du leder efter.