
Jomfruhummersuppe fra Nordjylland
LÆSØS RØDE GULD
Jomfruhummeren kaldes også dybvandshummer. Den fanges i havet omkring Læsø samt i Skagerak og Kattegat, hvor den lever ved havbunden i små huler på 25 – 250 meters dybde.
Horneks Odde laver Jomfruhummersuppe af denne fantastiske råvare.
LÆSØ SALT
Sydesalt fra Læsø Salt er anvendt i suppen. Sydesaltet er udvundet ved inddampning af det salte grundvand som findes på Rønnerne.
KOKKENS TIPS
Jomfruhummersuppen varmes nænsomt op og tilsættes 1/4 liter piskefløde.
Servér suppen sammen med godt hjemmelavet brød til en god frokost, som forret eller som hovedret.
Suppen kan med fordel tilsættes jomfruhummerhaler og små fine strimler af gulerod, fennikel & porre.
Velbekomme!
Jomfruhummersuppen er varmepasteuriseret og opbevares i stuetemperatur indtil åbning. Efter åbning opbevares suppen i køleskab.
Ingredienser: JOMFRUHUMMERbouillon ( Vand, JOMFRUHUMMERskaller (60%), FISKEben, MUSLINGER, gulerødder & løg ), hvidvin (SULFITTER), løg, SELLERI, porrer, gulerødder, kartofler, hvidløg, tomatpure, salt, timian, fennikelfrø, laurbærblad, paprika, karry, cayennepeber, hvid peber.
Næringsindhold pr. 100 g: Energi 282 kj / 67 kcal. Fedt, total 0,6g. Heraf mættede fedt 0.1 g. Kulhydrat , total 9,7 g. Heraf sukker 2,9g. Stivelse 0,5 g. Kostfibre 0,9 g. Protein, total 4,9g. Salt 2,02g
Produktdata
Produktet kommer fra
Indhold
Proptype