Tilbage

Beyra Vinhos de Altitude Rosé 2017

På lager
Beyra Vinhos de Altitude Rosé 2017 fra Douro, Portugal

Den populære Beyra-serie fra verdensstjernen Rui Roboredo Madeira tager anmelderne med storm! 

Hvidvinen har lige scoret 96 pts hos Decanter – og denne Rosé på 100% Tempranillo holder samme tårnhøje niveau - ufattelig god til prisen!

Lys laksefarvet i glasset. Næsen emmer af blomster og frugt! Hybenrose, jordbær, rabarber, æble og pære vælter op af glasset – med friske undertoner af havbrise og citrus. I munden blød, frisk og mineralsk med lang og læskende frugtfinish. Drik nu, eller gem 2-3 år fra høståret.

 Politiken (juli 2018)

En herlig rosé til hygge, tapas, salater, fisk og skaldyr, lette asiatiske retter samt cremede oste. Nyd vinen ved 8-10°C.

Beyro Rosé 2017 er fremstillet på 100% Tinta Roriz (Tempranillo), som håndhøstes fra et skiferholdigt plateau i 750 meters højde, lidt syd for Douro-floden. Presning af hele drueklaser giver ekstra fin juice, som i de dyreste Champagner! Vinen spontangærer med kort udblødning af drueskallerne for en elegant og frugtig roséstil. Vinen modner 4 mdr. på ståltank. 

Producenten bag vinen er anerkendte Rui Reboredo Madeira, som i 2011 overtog den vingård, som tilbage i 1987 gav ham debut som winemaker. Et fantastisk sted, med beliggenhed i hele 700 meters højde. Varme og solrige dage veksler med kølige nætter og morgener, hvilket giver druerne optimal balance mellem frugt og frisk syre.

 

1 fl. pr. stk.
109,95 DKK
6 fl. pr. stk.
84,95 DKK
Fragt
FRAGT FRA 29,-
Køb for:

mere for
FRI LEVERING
Bestil inden:
Og vi sender i dag

Passer godt til

Gemmepotentiale: 
2-3 år fra høståret
Alkohol: 
13%
Indhold: 
75 cl

Vi tror du vil kunne lide...

Tilmelding til nyhedsbrev

Få gode tilbud og tips om dejlige druer direkte i din indbakke.

Gruppekøb
Indtast den kode du har modtaget fra Supervin