Klik/Tryk for at zoome

Beyra Vinhos de Altitude Rosé 2017

Udsolgt

Den populære Beyra-serie fra verdensstjernen Rui Roboredo Madeira tager anmelderne med storm! 

Hvidvinen har lige scoret 96 pts hos Decanter – og denne Rosé på 100% Tempranillo holder samme tårnhøje niveau - ufattelig god til prisen!

Lys laksefarvet i glasset. Næsen emmer af blomster og frugt! Hybenrose, jordbær, rabarber, æble og pære vælter op af glasset – med friske undertoner af havbrise og citrus. I munden blød, frisk og mineralsk med lang og læskende frugtfinish. Drik nu, eller gem 2-3 år fra høståret.

 Politiken (juli 2018)

En herlig rosé til hygge, tapas, salater, fisk og skaldyr, lette asiatiske retter samt cremede oste. Nyd vinen ved 8-10°C.

Beyro Rosé 2017 er fremstillet på 100% Tinta Roriz (Tempranillo), som håndhøstes fra et skiferholdigt plateau i 750 meters højde, lidt syd for Douro-floden. Presning af hele drueklaser giver ekstra fin juice, som i de dyreste Champagner! Vinen spontangærer med kort udblødning af drueskallerne for en elegant og frugtig roséstil. Vinen modner 4 mdr. på ståltank. 

Producenten bag vinen er anerkendte Rui Reboredo Madeira, som i 2011 overtog den vingård, som tilbage i 1987 gav ham debut som winemaker. Et fantastisk sted, med beliggenhed i hele 700 meters højde. Varme og solrige dage veksler med kølige nætter og morgener, hvilket giver druerne optimal balance mellem frugt og frisk syre.

 

Læs mere

Passer godt til

Aperitif

Fisk

Hygge

Pasta

Ost

Salat

1 fl. pr. stk. 109,95 DKK
6 fl. pr. stk. 84,95 DKK
TILBUD6 fl. pr. stk. 55,95 DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Gemme potentiale 2-3 år fra høståret
Alkohol 13%
Indhold 75 cl