Moët & Chandon

VALGTE FILTRE: Producent: Moët & Chandon
32 produkter fundet - Bedste pris vises altid først
1 fl. pr. stk.
349,00 DKK
6 fl. pr. stk.
325,00 DKK
Indhent tilbud på storkøb

Moët & Chandon

Skal du bruge en flaske fin og eksklusiv kvalitetschampagne til festen eller fejringen, er Moët & Chandon det helt rette valg. Det yderst velrenommerede champagne-hus har siden 1743 specialiseret sig i at producere lækre champagner, der sætter prikken over i’et til enhver festlig anledning. Hos Supervin er vi meget stolte af at kunne forhandle disse lækre dråber til særdeles favorable priser. Vi har et stort udvalg af champagner fra Moët & Chandon lige fra den frække og søde Nectar Imperial til den intense og aromafyldte Rosé Imperial Brut eller en variant af Moët & Chandons magnum-flasker, der med sikkerhed vil imponere alle gæsterne. 

Champagne fra Moët & Chandon

Champagneimperiet blev startet i datidens Frankrig af Claude Moët i området kaldet Champagne. Han ville gerne producere god champagne til de finere selskaber i storbyen Paris. Den adle og prominente befolkning tog særdeles godt imod de lækre mousserende vine. Siden da har imperiet kun vokset sig større og større, og den dag i dag producerer Moët & Chandon i omegnen af 26 millioner flasker champagne hvert eneste år. Virksomheden er i dag også leverandør til det engelske hof, hvilket er et kvalitetsstempel for den eksklusive drik.   

Tilbud på Moët & Chandon

Til trods for Moët & Chandons renommé som en yderst luksuriøs drik, der tidligere kun var forbeholdt finere selskaber, kan de fleste i dag være med. Champagneimperiet producerer vine i mange forskellige prisklasser og til mange forskellige anledninger. Hos Supervin har vi specialiseret os i at indkøbe større restpartier af vine og kan på den måde sælge dem videre til yderst favorable priser. Så hvad enten du er ude efter en enkelt flaske til en hyggelig aften i godt selskab, eller du har brug for en større levering til en fest eller et arrangement, finder du det her på siden. Vi forhandler den lækre champagne til alle lejligheder!  

Køb Moët & Chandon online

Leder du efter en helt speciel og spændende champagne til en festlig anledning, kan vi især anbefale en af Moët & Chandons vintage-champagner, som er yderst populære. Med en vintage-champagne får du ikke bare en standard champagne, men en champagne fra en særlig god årgang, hvor høsten var efter de helt rette forhold og derfor gav en række af eksklusive champagner. Hvad enten du er til en eksklusiv vintage-champagne eller en helt klassisk flaske, finder du den her. Vi leverer din champagne gratis, hvis du bestiller for over 1000 kroner.   

 

Se også vores store udvalg af Dom Perignon her.