Dom Perignon

VALGTE FILTRE: Producent: Dom Perignon
36 produkter fundet

Dom Perignon

Der er intet så festligt som at åbne en god flaske champagne for sine gæster. Med en champagne fra Dom Perignon kan du være sikker på at imponere dit selskab med en fremragende og smagfuld drik. Dom Perignon fremstiller yderst lækre og eksklusive champagner, der helt sikkert vil stimulere dine smagsløg. De er en del af Moët Hennesy - Louis Vuitton-koncernen, der er kendt for at producere luksusvarer som eksempelvis champagne i meget høj kvalitet. Falder dit valg således på en af de udsøgte champagner fra dette kendte mærke, bliver du helt sikkert ikke skuffet.  

Vintage-champagne fra Dom Perignon

Dom Perignon producerer udelukkende det, der kaldes vintage-champagner. Det vil sige, at de druer, som champagnen laves på, er specielt udvalgte fra ekstra gode og frugtbare årgange. Dette er med til at gøre champagnen helt speciel og eksklusiv, da den kun produceres i en begrænset mængde. Dom Perignon siges at være opkaldt efter en fransk munk ved navn Dom Pierre Perignon. Han er især kendt for det berømte citat ”Jeg drikker stjerner”, hvilket er symbolet på den følelse, som man får, når man drikker et glas af den mousserende vin fra det berømte champagne-hus.  

Dom Perignon til en speciel anledning

En flaske champagne fra Dom Perignon kan bruges til utrolig mange forskellige anledninger. Den kan eksempelvis bruges som velkomstdrink, til hors d’oeuvre, til desserten eller endda som en eksklusiv værtindegave. Til dette formål fås de populære og meget smukke flasker inklusiv gaveæske, der helt sikkert vil falde i god jord hos modtageren. Hvad enten du er ude efter en enkelt flaske som gave eller en række flasker til festen, finder du det her på Supervin. Vi leverer oven i købet din champagne gratis til dig, hvis du køber for over 1000 kroner på vores webshop.  

Gode tilbud på Dom Perignon

Vores forretningskoncept bygger på at indkøbe større partier af vin fra store og anerkendte vingårde verden over. Det betyder, at vi kan sælge de enkelte flasker til meget favorable og rimelige priser her på siden. Så hvis du overvejer at flotte dig med en fornem flaske fra det velrenommerede champagne-hus, er du kommet til det helt rette sted. Har du brug for at stille os et spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive i chatten – vi svarer så hurtigt som muligt. Velkommen til Supervin.dk, hvor du finder din eksklusive flaske Dom Perignon i dag.  

 

Se også vores store udvalg af Möet Champagne her.