Tilbage

Italien

Manzone Barolo DOCG Gramolere 2018

1 fl. pr. stk.
549,95DKK
6 fl. pr. stk.
409,95DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

TESTVINDER PIEMONTE

Flaskehalsen

97 Point

Flaskehalsen

95 Point

Vinous

95 Point

Rolf Madsen, Vinexpressen

95 Point

Houlberg

95 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

94 Point

Din VinGuide

GODT KØB

Din VinGuide

94 Point

Mad og Monopolet

93 Point

Robert Parker

93 Point

James Suckling

⭐ 4,1

Vivino

Bestil inden

10 timer 24 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Italien

Manzone Barolo DOCG Gramolere 2018

På lager - 1-2 dages leveringVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

"97 point. Testvinder Piemonte. En af de bedste Baroloer, jeg har smagt" Flaskehalsen
”95 points. This classically austere Barolo is superb” - Vinous
"95 point. Wine of the Week. Jeg er fan!!!" - Vinexpressen
"95 point. Hvor smager det godt..." - Houlberg
"95 point. Tanninerne er kraftfulde, men modne og smelter væk i munden på en." - WineWherever
"94 point. GODT KØB" - Din VinGuide
"94 point. Fremragende Barolo, som virkelig har noget at byde på" - Mad & Monopolet

Hyldet af guruen Antonio Galloni som en referencevin fra enkeltmarken Cru Gramolere, der af samme anmelder er klassificeret som et førsteklasses, ”Outstanding” terroir.

Mange kender allerede Manzones Gramolere, fordi den i en blindsmagning hos danske vinanmeldere og Barolo-eksperter blev kåret som testvinder mod Barolo-vine til den dobbelte pris.

Det her er Barolo, der flytter grænsen for hvor megen power og kompleksitet, du kan opleve i prislejet under 500 kr.   

Manzone byder igen i årgang 2018 på en magisk, relativt maskulin Nebbiolo med struktur, floralitet og krydderi i ren og skær verdensklasse.

Smagenote

Ved ophældningen elegant granatrød med mørk kerne og teglstensfarvet kant… Næsen brager løs med  med intens og kompleks Barolo-duft af vilde roser, tjæret mineralitet, læder, kamfer, mynte, jordbær, tranebær, orangeskal, sorte kirsebær, mørkristet kaffe, tovværk, rusten jord og engelsk lakrids... Hold nu kaje, hvor det dufter! Smooooth og lækker på tungen, hvor røde og især mørke bær boltrer sig blandt komplekse urter, fadkrydderier og magisk mineralitet. Lang og kompleks afslutning med bøfvenlige tanniner... Gramolere gør det igen! Drik nu, eller gem +15 år fra høståret.  

Anmeldelser af Manzone Barolo DOCG Gramolere 2018

97/100 TESTVINDER PIEMONTE - Flaskehalsen
"Glem bare de snørklede og indelukkede Baroloer for en stund, for Manzone er en udtryksfuld, udadvendt – og alligevel enormt elegant vin, der er præget af en fantastisk saft og syre. Fra enkeltmarken Gramolere er det igen lykkedes at skabe et sandt Barolo-mirakel, der både imponerer på de klassiske Barolo-dyder, men som også har en tilgængelig stil, der rammer relativt bredt. Frugten giver en blød og omfavnende tilgængelighed, mens syren og saften sikrer de klassiske Barolo-træk, hvor tanniner trækker mundvand på en yderst delikat måde. En af de bedste Baroloer, jeg har smagt – til mine lidt Barolo-skeptiske smagsløg. Normalpris kr. 549,95 – Set til kr. 279,95 | Supervin"

95/100 Vinous
“The 2018 Barolo Gramolere is the most linear and intensely aromatic of the three 2018 Barolos in the range. It offers up an exciting mix of bright fruit intermingled with scents of leather, iron, dried herbs and white pepper that lend brightness. The clean, bracing finish is a thing of beauty. This classically austere Barolo is superb…”

95/100 "Wine of the Week" - Rolf Madsen, Vinexpressen
"Nogle vine kan noget særligt i munden, og Manzones Barolo fra marken Gramolere er en af dem. Den er lavet på naturligt gær, lav svovltilsætning og så er den hverken klaret eller filtreret! Vild næse: roser, kirsebær, blå blommesten og et lille viff af tjære og apotekerskuffe. Ditto i smagen, der forekommer luftig og elegant med en fantastisk linedanser-balance. Alt hænger sammen her – svinsk lækker i munden. Jeg er fan!!! Spottet hos Supervin til ca. 400 kr." 

95/100 Houlberg
"Næsen er nærmest parfumeret ... men det er en parfume med arketypiske og klare noter af tørrede rosenblade, violer, blomster, røg, læder, umodne kirsebær, ribs, kamfer, pilleglas, fennikel samt lidt fadpræg med vanilje, karamel og gazebind. Som med både 2015'eren, 2016'eren og 2017'ren har vinen denne flotte kombination af let sødme samt en frisk frugt, hvor det både er ribs, lidt umodne blommer og hindbær ... lidt juicy og saftig, men der er sgu også knastørre og vilde tanniner, der sætter sig i kæften, men også har en smule frugtrig rundhed, der bløder det op og giver god balance. Hvor smager det godt. 95 point. Forhandles af Supervin, hvor en flaske koster 549,95 kr., mens prisen er 409,95 kr. ved køb af 6 flasker. "

95/100 WineWherever, Rasmus Christensen
"Barolo fra Gramolere MGA’en der ustandseligt ryster topkvalitets Nebbiolo-druer af sig. Her allerede åben og imødekommende i sin unge alder. Mange forskellige noter af overmodne jordbær, friske svampe, skovbund, slagterbutik og varme krydderier. Den har en perfekt balance mellem en fyldig frugt og spil levende syre, der skaber energi i vinen. Tanninerne er kraftfulde, men modne og smelter væk i munden på en. En Barolo der skal nydes i sine yngre dage, og det er der bestemt intet negativt over. For her stemmer alle tangenterne."

94/100 "GODT KØB" - Din VinGuide
"Nuancer af røde bær, hindbær, violer, balsamico, ribs, læder, lys chokolade og urter. Tanninerne er afstemte dog nemme at finde. Smagen har nuancer af røde frugter, urter, læder og balsamico. SUPERVIN | 300 KR. (TILBUD)" 

94/100 Mad & Monopolet
"Fremragende Barolo, som virkelig har noget at byde på, det er kvalitet, når det kommer fra Manzone. I næsen har den duft af kirsebær, blomme, rosin, espresso, kamfer, nelliker, appelsinskal og asfalt. I munden er den blid og fyldig, hvor syre og frugt går i op en højere enhed - tanninerne er modne, men unge. Den kan sagtens nydes nu, men giv den tid og luft - så får du en vild oplevelse. 1 FL. 549,95/ BEDSTE PRIS V/ 6 FL. 279,95"

93/100 Robert Parker
“The Manzone 2018 Barolo Gramolere is toasty and generous on first nose with baking spice, Spanish cedar and mahogany wood. The oak imprint is strong, and it takes a little while before the wine begins to show dark primary fruit, plum, steeped tea and black rose. The Gramolere Vineyard in Monforte d'Alba is planted to 30-year-old vines, and the wine is structured and fresh.”

93/100 James Suckling
”Mineral and tangy nose with a minty edge to the red berries and oranges. Lightly mossy and decadent, with an impressive mineral quality on the linear, medium-bodied palate. Really refined and composed with a long, juicy finish.”

Barolo’en er som skabt til saftigt oksekød og går samtidig rigtig godt til lam, vildt, svampe, kraftige pastaretter og modne oste. Servér ved 16-18°C

Barolo Gramolere 2018 er fremstillet på 100% Nebbiolo fra Barolo-kommunen Monforte d’Alba, nærmere bestemt den syd- og sydvestvendte ”Cru Gramolere”. Druerne håndplukkes møjsommeligt fra 35 år gamle vinstokke på det stejle terroir. Mosten gærer ved 28°C med 30-40 dages udblødning af drueskallerne, mens nænsomme overpumpninger af vinen trækker delikat farve, smag og tanniner fra drueskindet. Vinen modner 30-36 mdr. på et mix af store fade og 500 liters tonneaux-fade. Vinen er aftappet uden klaring og filtrering og afrundes yderligere 10 mdr. på flaske før frigivelse.

Om Giovanni Manzone   

Den familieejede producent Giovanni Manzone er beliggende i kommunen Monforte d’Alba, med berømte Poderi Aldo Conterno som en af de nærmeste naboer. Og Manzone-familiens vine holder tilsvarende højt niveau!

Husets historie begyndte med købet af ejendommen Ciabot del Preve i 1925. Manzone-familien begyndte i det små at producere egen vin omkring 1965, og i løbet af de næste par årtier investerede man fortløbende i nye parceller. Midt i 1980’erne var beholdningen af vinmarker - og efterspørgslen på Barolo – vokset så meget, at Giovanni Manzone kunne leve af at producere vin i eget navn.

Manzone-familiens ekstremt stejle og højtliggende topmarker med meget gamle vinstokke giver naturligt lave høstudbytter af ekstraordinær høj kvalitet. Resulatet er nogle af de mest koncentrerede og gemmeværdige af alle Barolo-vine.

I markarbejdet hylder Manzone-familien bæredygtige og naturlige prinicipper, og vinplanterne dyrkes helt uden gødskning og brug af insektgift. I vineriet gærer vinen med terroirets og vinkælderens naturligt forekommende gærstammer, og der vinificeres på traditionel vis med langvarig udblødning af drueskallerne. Der tilsættes kun minimale koncentrationer af svovl, og vinene aftappes uden klaring og filtrering.

Siden 2005 har sønnen Mauro hjulpet med ledelsen af firmaet, og i 2012 fulgte Mauros søster Mirella trop. Mauro og Mirella har begge gennemført ønologuddannelsen i Alba. Fra 8,5 hektar i Monforte d’Alba, fordelt på de tre cru’er Gramolere, Bricat og Castelletto, fremstiller Giovanni Manzone ca. 50.000 flasker årligt.

Passer godt til

Okse

Gris

Vildt

Lam

Ost

Tapas

Pasta

Svampe

Årgang 2018
Servering 14-17°C
Gemme potentiale +15 år fra høståret
Alkohol 0 %
Indhold 75 cl
Lukketype Kork
Emballage 6 stk. papkasse
1 fl. pr. stk.
549,95DKK
6 fl. pr. stk.
409,95DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

TESTVINDER PIEMONTE

Flaskehalsen

97 Point

Flaskehalsen

95 Point

Vinous

95 Point

Rolf Madsen, Vinexpressen

95 Point

Houlberg

95 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

94 Point

Din VinGuide

GODT KØB

Din VinGuide

94 Point

Mad og Monopolet

93 Point

Robert Parker

93 Point

James Suckling

⭐ 4,1

Vivino

Bestil inden

10 timer 24 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Lignende produkter