Tilbage

Italien

Manzone Barolo DOCG Gramolere 2017

PRISEN UDLØBER OM: 3 dage 4 timer 55 min 22 sek
1 fl. pr. stk.
499,95DKK
BEDSTEPRIS6 fl. pr. stk.
299,95DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

94-97 Point

Houlberg

95 Point

Vinous

95 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

95 Point

Mad og Monopolet

94 Point

Vinbladet

94 Point

Din VinGuide

GODT KØB

Din VinGuide

93-94 Point

Rolf Madsen, Vinexpressen

93 Point

James Suckling

92 Point

Ekstra Bladet

⭐ 4,1

Vivino

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Italien

Manzone Barolo DOCG Gramolere 2017

På lager - 1-2 dages leveringVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

”94-97 point. Man bliver glad fra første snif ..." - Houlberg
"95 points. Black cherry, new leather, menthol and spice” – Vinous
"95 point. E
n meget lang afslutning...Det her er stor vin." - WineWherever
"95 point. Utrolig flot Barolo, som kan ligge 20 år mere" - Mad & Monopolet
"94 point. Helt på toppen." - Vinbladet
"94 point. Flot næse med floralitet, roser og lyse kirsebær ... GODT KØB" - Din VinGuide 

En tæskelækker totaltriumf... Manzones måske bedste Gramolere nogensinde er landet i form af den nye årgang 2017, der hos Italiens førende vinguru, Antonio Gallloni, topper selv mirakelårgangen 2016! 

Samme Antonio Galloni rangerer Cru Gramolere som et ”Outstanding” Barolo-terroir, der hos referenceproducenten Manzone giver en notorisk maskulin Nebbiolo med struktur, floralitet og krydderi i ren og skær verdensklasse.

Glæd dig til en af årgangens største Barolo-vine, der i den grad flytter grænsen for hvor megen power og kompleksitet, du kan opleve i prislejet under 500 kr.     

Smagenote

Fed og mørk for Barolo... Allerede i glasset røber Gramolere årgangens ekstra power og koncentration! Næsen følger trop med intens og kompleks duft af roser, tjære, læder, kamfer, mynte, jordbær, sorte kirsebær, mørkristet kaffe, tovværk og engelsk lakrids. Wauw! På tungen fed og fyldig med oceaner af røde og især mørke bær, der nærmest vælter sig urter, krydderier og guddommelig mineralitet. Lang og kompleks finish med bøfvenligt tanninbid... Høj, høj klasse! Drik nu, eller gem +15 år fra høståret.   

Anmeldelser af Manzone Barolo Gramolere 2017

94-97/100 Houlberg
"6 Thumbs Up. Man bliver glad fra første snif ... vi har nu åbnet førstehjælpskassen med plaster, gazebind suppleret med violer, knuste roser, blomster, læder og igen gammelt træ fra et kongeskib, lakridsrod og fennikel og en lys frugt i form af umodne kirsebær, ribs, kamfer og tobak. Der fornemmes samtidig en lille aromatisk og endda parfumeret sødme, hvorved det samlet dufter så fantastisk. I munden har Manzones Gramolere også denne lille kække sødme, som binder vinen så forbandet godt sammen. Sødmen gør, at denne årgang 2017 måske ikke er helt så tør som 2016'eren, selvom det jo fortsat er en tør vin, hvor der skam også er vilde tanniner, som helt som forventet sætter sig rundt i munden. Der er ribs, lidt umodne blommer og hindbær ... lidt juicy og saftig. Det hænger sgu da godt sammen, god syre og sødme balance, meget elegant. Der er god længde i eftersmagen med både syre samt en smule bitterhed, hvorved Houlberg atter er glad."
 (vurderet ved en tilbudspris på kr. 429,95)

95/100 Antonio Galloni, Vinous
”The 2017 Barolo Gramolere is broad and ample, yet retains the gracious style that is typical of the Manzone Barolos these days. The fruit profile is a bit darker, though, and there is a bit more of an oak imprint. Black cherry, new leather, menthol and spice all meld together effortlessly as the 2017 blossoms with a touch of aeration.”

95/100 WineWherever, Rasmus Christensen
"Manzone formår simpelthen at vride Gramolere-marken ned på flaske. Allerede flot udviklet og imødekommende. Meget kompleks duft med syrlige bær, støvet jord og trøfler. I munden har den en mundvandsdrivende høj syre, kraftfulde modne tanniner og noter af frisk tobak, sort the, kanelpulver og en meget lang afslutning med masser af urtet bitterhed i. Det her er stor vin." (vurderet ved en tilbudspris på kr. 429,95)

95/100 Mad & Monopolet
"Jeg drikker ærligt for lidt Barolo, hvilket skyldes, at jeg for tit er blevet skuffet - men nu er det heldigvis slut. Mazone Barolo Gramolere fra 2017 gør nemlig præcis, hvad klassisk Barolo skal gøre - den forbløffer, forfører, og du forelsker dig i den. I næsen har den noter af kirsebær, cedertræ, mokka, mørk chokolade, læder, lakrids og tørrede blomster. I munden har den syre, tanniner, en blid frugtsødme og en let krydret eftersmag - det er en utrolig flot Barolo, som kan ligge 20 år mere, men smag den nu og evt. til en omgang risotto a la minese - så er der ægte italiensk stemning for alle pengene." (vurderet ved en tilbudspris på kr. 429,95)

94/100 Vinbladet
"Krydret duft, saftig med kirsebær, læder og tobak. Saftig smag, fyldig, moden tannin, herligt syrebid i den lange eftersmag sammen med moden frugt. Helt på toppen." (vurderet ven en tilbudspeis på kr. 429,95)

94/100 "GODT KØB" Din VinGuide
"Flot næse med floralitet, roser og lyse kirsebær. Delikat, kirsch og spændstighed. Elegant struktur. Vedvarende og smagfuld finish. SUPERVIN | 300 KR. (TILBUD)" 

93-94/100 Vinexpressen, Rolf Madsen
"Gramolere er et stormløb af kirsebær, roser og blå blommesten, tjære, apotekerskuffe, kamfer og et lille strejf af tobak. Og ja, man kan blive ved at finde nuancer. Tidstypisk barolo med masser af koncentreret råfrugt og tør garvesyre i kombination med en lille legesyg syrefriskhed, der får den til at ligge helt rigtigt i munden. 93-94" (vurderet ved en tilbudspris på kr. 429,95)

93/100 James Suckling
“A firm Barolo here that’s showing more savory than fruity character at this stage, at least on the nose. But then, plenty of dense red fruit comes through on the medium-to-full palate and grapples with the firm tannins until the end. This has a way to go yet, but the quality is evident now.”

92/100 Ekstra Bladet
"Meget lys og klassisk i udtrykket. Røde kirsebær, tobak, lakrids og vanilje i smagen. Flot balance med en pæn tanninstruktur. Lang let krydret afslutning. 92"

Barolo’en er som skabt til saftigt oksekød og går samtidig rigtig godt til lam, vildt, svampe, kraftige pastaretter og modne oste. Servér ved 16-18°C

Barolo Gramolere 2017 er fremstillet på 100% Nebbiolo fra Barolo-kommunen Monforte d’Alba, nærmere bestemt den syd- og sydvestvendte ”Cru Gramolere”. Mosten gærer med 40 dages udblødning af drueskallerne, og vinen modner 30 mdr. på et mix af store fade og 500 liters tonneaux-fade. Vinen er aftappet uden filtrering og afrundes yderligere 10 mdr. på flaske før frigivelse.

Om Giovanni Manzone    

Den familieejede producent Giovanni Manzone er beliggende i kommunen Monforte d’Alba, med berømte Poderi Aldo Conterno som en af de nærmeste naboer. Og Manzone-familiens vine holder tilsvarende højt niveau!

Husets historie begyndte med købet af ejendommen Ciabot del Preve i 1925. Manzone-familien begyndte i det små at producere egen vin omkring 1965, og i løbet af de næste par årtier investerede man fortløbende i nye parceller. Midt i 1980’erne var beholdningen af vinmarker - og efterspørgslen på Barolo – vokset så meget, at Giovanni Manzone kunne leve af at producere vin i eget navn.

Manzone-familiens ekstremt stejle og højtliggende topmarker med meget gamle vinstokke giver naturligt lave høstudbytter af ekstraordinær høj kvalitet. Resulatet er nogle af de mest koncentrerede og gemmeværdige af alle Barolo-vine.

I markarbejdet hylder Manzone-familien bæredygtige og naturlige prinicipper, og vinplanterne dyrkes helt uden gødskning og brug af insektgift. I vineriet gærer vinen med terroirets og vinkælderens naturligt forekommende gærstammer, og der vinificeres på traditionel vis med langvarig udblødning af drueskallerne. Der tilsættes kun minimale koncentrationer af svovl, og vinene aftappes uden klaring og filtrering.

Siden 2005 har sønnen Mauro hjulpet med ledelsen af firmaet, og i 2012 fulgte Mauros søster Mirella trop. Mauro og Mirella har begge gennemført ønologuddannelsen i Alba. Fra 8,5 hektar i Monforte d’Alba, fordelt på de tre cru’er Gramolere, Bricat og Castelletto, fremstiller Giovanni Manzone ca. 50.000 flasker årligt.

Passer godt til

Okse

Vildt

Lam

Ost

Pasta

Svampe

Årgang 2017
Servering 16-18 °C
Gemme potentiale +15 år fra høståret
Alkohol 14,5 %
Indhold 75 cl
Lukketype Kork
Emballage 6 stk. papkasse
PRISEN UDLØBER OM: 3 dage 4 timer 55 min 22 sek
1 fl. pr. stk.
499,95DKK
BEDSTEPRIS6 fl. pr. stk.
299,95DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

94-97 Point

Houlberg

95 Point

Vinous

95 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

95 Point

Mad og Monopolet

94 Point

Vinbladet

94 Point

Din VinGuide

GODT KØB

Din VinGuide

93-94 Point

Rolf Madsen, Vinexpressen

93 Point

James Suckling

92 Point

Ekstra Bladet

⭐ 4,1

Vivino

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Lignende produkter