Klik/Tryk for at zoome

GM Gin

På lager

En ekstraordinær, krystallignende gin i topklasse. Opnået ved brug af en superfin alkohol, der ikke brænder i munden – men derimod diskret åbner døren til en verden af middelhavsdufte.

GM Gin er en elegant og prisvindende ultra-premium Gin, hvor klassiske noter af enebær og koriander blander sig med sydfransk garrigue, citronskal, bittermandel og lavendel. 

ISW Gold Medal - International Spirits Awards 2016

GM Gin er perfekt til Gin&Tonic, og vi anbefaler den i samspil med Fever-Tree Tonic.

GM Gin fremstilles på destilleriet La Grappe de Montpellier i det sydlige Frankrig. Destilleriet har fremstillet druedestillater siden sin grundlæggelse i 1923, men har med lanceringen af GM Vodka (2013) og GM Gin (2015) begivet sig ud på nye eventyr. Derfor kan de i dag tilbyde en særdeles elegant Middelhavsgin.

Med frugterne fra tusind år gamle vingårde kombineret med lokale krydderier, tilbyder denne gin en vifte af sensuelle og elegante nuancer. Den er destilleret med bl.a. enebær, mandler, citron og koriander, hvilket giver denne gin en særlig sydlig charme.

Læs mere

PRISEN UDLØBER OM:
1 fl. pr. stk. 349,95 DKK
TILBUD1 fl. pr. stk. 299,95  DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

Gold

International Spirits Awards

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Alkohol 40 %
Indhold 70 cl