0Kurv

Claus Holm Signature Chef Wines

Prøv Claus Holm vinene til hans lækre lammekroneopskrift

Fremgangsmåde

LAMMEKRONE: Grill lammekronen ved 200 grader i ca. 12 minutter, afhængig af størrelse og tykkelse. Mærk på kødet. Det skal være spændstigt, når du prikker til det. Salt drysses over til slut.

DRESSING: Riv parmesanen fint, og kom den i en skål. Pres citronen, og hæld saften ud over parmesanen. Lad blandingen stå på køkkenbordet i ca. 2 minutter, så begynder parmesanen at opløses i citronsaften. Tilsæt herefter cremefraiche, citronskal, salt og peber til citrus-/osteblandingen, og rør den glat. Sæt på køl, til du skal bruge den.

TILBEHØR: Pensl hjertesalaten med smeltet smør, og grill den over indirekte varme, til snitfladen begynder at tage farve. Flyt herefter salaten til direkte varme, og grill den hårdt i nogle sekunder for at give den grillstriber. Pensl aspargesene med smør eller olie, og grill ved direkte varme, til de er møre, men stadig sprøde. Husk at hælde dressing over.

Ingredienser

Lammekrone
1 lammekrone
Salt og peber
Olivenolie
Smør

Dressing
2 dl cremefraiche
100 g høvlet parmesan
1 citron, saft og skal
Salt og peber

Desuden
1 hjertesalat
4 asparges
Olivenolie
Smør

Køb din næste Claus Holm vin hos Supervin