
Signature Chef Claus Holm Syrah Grenache 2019
Kødfuld og intens som Chateuneuf du Pape tilsat et skvæt peber og viol-strejf á la Nordrhône…
Den succesfulde tv-kok Claus Holm forener her det bedste smagsegenskaber fra Grenache og Syrah-druerne i hans prisvindende rødvin.
Vinen er skabt i samarbejde med den kyndige danske vinmager, Klaus Rune Hansen, der har arbejdet for en række af Frankrigs største vinproducenter. Han er i dag selvstændig og råder over fremragende vinmarker i Languedoc-Roussilion, hvorfra han høster druerne til denne vin. Klaus Rune sparer ikke på noget i kælderen og forkæler vinen med egetræslagring i 12 måneder.
Claus Holms lækre sydfranske rødvins-nyhed passer fremragende til et stort udvalg af danske hverdagsretter samt charcuterie, oste og tapas.
Hos Supervin er vi ekstremt begejstrede for at kunne præsentere Claus Holms vine, der begge høster flotte guldmedaljer hos Gilberg & Gaillard.
Vinen går godt til bøffer, lam med krydderurter, svinekoteletter, gourmet burgers, simremad, charcuteri og cremede oste. Servér ved 15-17°C
Hvordan smager Signature Chef Claus Holm Syrah Grenache 2019?
Den sydfranske rødvin sejler flot rundt i glasset med en tæt blommerød farvet. En himmelsk duft stiger til vejrs med violer, hindbær, jordbær, sorte kirsebær, blommer og brombær, der tilføres komplekse strejf af oliven, knuste peberkorn, tørrede urter og bacon samt luksus krydderier fra de 12 måneders lagring på egetræsfade. Vinen lægger sig til rette på rungen med en fyldig og elegant krydret bærfrugt. Madvenlige og finpolerede tanniner bærer videre til den lange finish, der rundes af med nymalet kaffe og mørk chokolade. Klassisk sydfransk rødvin, når det er allermest charmerende. Drik nu, eller gem 5-8 år fra høståret.
Smagsprofil
Meget tør
Sød
Signature Chef Claus Holm Syrah Grenache 2019 passer godt til...
Vindata
Vinen kommer fra
Producent
Årgang
Vægt
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Proptype
Emballage
Syreindhold