Tilbage

Italien

Tenute Neirano Barolo DOCG 2019

1 fl. pr. stk.
299,95DKK
BEDSTEPRIS6 fl. pr. stk.
159,95DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

93 Point

Flaskehalsen

93 Point

Mad og Monopolet

92 Point

James Suckling

92 Point

Rolf Madsen, Vinexpressen

92 Point

Din VinGuide

91 Point

Houlberg

Supervin.dk

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Italien

Tenute Neirano Barolo DOCG 2019

På lager - 1-2 dages leveringVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

"93 point. Er du på jagt efter en klassisk Barolo, der ikke desto mindre scorer højt på tilgængelighed og umiddelbarhed, så har du fundet den her." - Flaskehalsen

"93 point. Stor Barolo til små penge - value for money - bedste “hverdags-Barolo”, måske? Det er i hvert fald tæt på." - Mad & Monopolet

"92 points. Subtle aromas of cherries and strawberries with dried rose petals, citrus peel and cocoa ... Flavorful, racy finish." - James Suckling

"92 point. Vidunderlig, luftig og klassisk barolo, der smager lige nøjagtig som den skal." - Vinexpressen

”98 points. Classic” – Wine Enthusiast Vintage Chart (årgangsskema, Barolo)
“96 point. Extraordinary” – Wine Spectator Vintage Chart (årgangsskema, Barolo)
“Barolo 2019: The Brilliance is back” – Wine-Searcher

Snyd ikke dig selv for denne Barolo…

Neiranos kongekøb og absolutte kundefavorit overgår sig selv i den nye superårgang 2019. En ren magtdemonstration som absolut har været den lange ventetid værd.

Allerede ved høsten var Piemontes vinbønder klar over, at der var storhed i vente.  De eksemplariske Nebbiolo-druer med perfekt modne tanniner gav et råmateriale i sjælden verdensklasse.   

Nu smager vi resultatet. Neiranos flagskib leverer klassisk old school-Barolo på så triumferende højt et niveau, at smagen i den grad bekræfter hypen om 2019 som en af Piemontes mest historiske årgange.

Med hele 3 års fadlagring, det dobbelte af minimumskravet, er kompleksiteten, smagsdybden og finessen bare helt uhørt for prislejet.

Den ekstra lange modning sker på klassiske slavonske egetræsfade, der bedre end alle andre lader Nebbiolo-druen og terroiret komme til udtryk.... En 24-karat Barolo-oplevelse til stærkt konkurrencedygtig pris!

Smagenote

Neirano Barolo 2019 står elegant kirsebærrød i glasset med klassiske nuancer af tegl… Næsen lover stor og autentisk Barolo med kompleks velduft af tørrede roser, saftige mørke kirsebær, tranebær, krydderier, tjære, kamfer, kakao og vilde urter... Nebbioloen smyger sig fløjlsblød på tungen, mens den koncentrerede Nebbiolo-frugt breder sig magtfuld ud i lækkert sampil med mineralsk elegance og urtekrydret kompleksitet. Skovbund, læder, tobak og madvenlige tanniner løfter eftersmagen op på et fuldendt niveau. Klassisk Barolo... og umulig at trumfe til prisen! Drik nu, eller gem +15 år fra høståret.

Anmeldelser af Tenute Neirano Barolo DOCG 2019

93/100 Flaskehalsen
"
CHARMERENDE FRUGTIG BAROLO | Er du på jagt efter en klassisk Barolo, der ikke desto mindre scorer højt på tilgængelighed og umiddelbarhed, så har du fundet den her. For de klassiske Barolo-træk er suppleret af en blød frugtfornemmelse, der lægger en dæmper på de skarpeste dele af tanninerne, mens hele tre års fadlagring giver dybde og en kompleksitet, der ikke er snørklet og lukket men derimod tiltrækkende og charmerende. Blødheden er der allerede, men den vil helt sikkert blive mere udtalt, hvis du har tålmodighed til at vente 5-8-10 år med at nyde den. Normalpris kr. 299,95, Set til kr. 159,95 | Supervin" 

93/100 Mad & Monopolet
"
Stor Barolo til små penge - value for money - bedste “hverdags-Barolo”, måske? Det er i hvert fald tæt på. I næsen har den duft af ribs, tørrede røde bær, kokos, timian, læder og skovbund. I munden er den fyldt med tanniner, mineralitet og en delikat frugtsødme - det hele bindes sammen på bedste klassiske Barolo-vis. Point: 93/100 | 1 stk 299,95/ BEDSTE PRIS v/ 6 fl. 159,95 "

92/100 James Suckling
"Subtle aromas of cherries and strawberries with dried rose petals, citrus peel and cocoa. Medium- to full-bodied, vivid and juicy with bright acidity and firm, but crunchy tannins. Flavorful, racy finish."

92/100 Rolf Madsen, Vinexpressen
"Vidunderlig, luftig og klassisk barolo, der smager lige nøjagtig som den skal. Kirsebær, blommesten og lidt røde roser i duft. Ja og så er der tilmed også et lille snift af colanød. Tør og rank i smagen med de velkendte og faste tanniner. 92. Spottet hos Supervin til ca. 270 kr."

92/100 Din VinGuide
"Mørke kirsebær og blommer i duften med laurbær og sort peber. Markant pebernote og spice i pæn forening med moden frugt. Pæn længde."

91/100 Houlberg
"
Duftmæssigt er vinen fin aromatisk og næsten parfumeret ... har tørrede blomster, tørrede svampe, kamfer, lidt trøfler ... virker ikke helt så elegant for forrige årgange, men har samme frugt med  ribs, tranebær, lyse kirsebær ... virker langt mere tør, balsamisk og endda utilnærmelig. Smagen er til gengæld bedre end 2018'eren ... mere tæt, mere frugtrig med en lille sødme. Der er en frugt, som balancerer mellem stringent tørhed og sødme ... kirsebær, ribs, tranebær, tyttebær … og selvfølgelig tørre tanniner, som dog igen bærer lidt sødme og sødlig balsamico. Vinen hænger dog rigtig lang tid i munden, så er bestemt godkendt ... særligt til prisen. 91 point. Forhandles af Supervin, hvor en flaske koster 299,95 kr., mens prisen er 159,95 kr. ved køb af 6 flasker."

...

Forrige årgange:

93/100 Mad & Monopolet (årg. 2018)
"Barolo kan være noget af det bedste, der findes, men ærligt, der kan også være langt mellem perlerne – det er også årsagen til, at jeg går lidt på listesko, når jeg smager Barolo. Alt for mange gange er jeg blevet skuffet og har siddet med en stram, tæt og indelukket vin, som ”bare lige skal ilte i tre timer og dekanteres 11 gange, så er den nemlig perfekt” – lidt ironi kan forekomme her. Denne Neirano Barolo 2018 er dog I en anden boldgade. Den er ”ung”, og den giver et godt kick, men den er bestemt også klar til at blive nydt. I næsen har den noter af syrlige blommer, kirsebær blandet med menthol, violer, læder og eg. I munden er den mineralsk, let krydret og har en lækker frugtsødme, som sammen med tanniner giver en utrolig flot Barolo til prisen. Du kan sagtens gemme den i 10 år, hvor den kun bliver bedre og bedre." 

92/100 James Suckling (årg. 2017)
”A very pleasant and real Barolo here with dried cherries, raspberry jam and hints of spicy vanilla on the nose, following through to a medium to full body with rather chewy, loose-grained tannins for now. Give it a few years for the tannins to sink in.”

92/100 Vinbladet (årg. 2018)
"Parfumeret duft, kirsebær, kirsebærsten, lakrids, læder, blomst. Saftig smag, fyldig med let snerrende syre og lang, cremet eftersmag med moden, frisk frugt med markeret syre. 92" 

92/100 WineWherever, Rasmus Christensen (årg. 2018)
"Traditionalistisk Barolo med en vis kølighed over sig. Allerede godt udviklet, men man fornemmer dog stadig, at der ligger en masse og venter på at blive slippe fri fra ungdommens lænker. Syrlige røde bær, lavendel, rosmarin og en lang mineralsk afslutning, der giver vinen godt med karakter. Den har struktur og rygrad nok til at udvikle sig positivt over de følgende år." 

Nyd den gerne til saftige bøffer, lammefilet, pasta og risotto med svampe samt modne oste. Servér ved 16-18°C

Vinen er fremstillet op 100% Nebbiolo fra udvalgte marker i DOCG Barolo. Under gæringen hjælper overpumpninger af mosten med at trække ekstra farve, smag og struktur ud af drueskindet. Vinen modner herefter 3 år på traditionelle slavonske egetræsfade samt 6 mdr. på flaske før frigivelse til salg.

Om Neirano

Den lille Piemonte-vingård Tenute Neirano blev grundlagt i 1982 og drives nu på 4. generation af familien Speroni, der i næsten 150 år har været associeret med Vermouth-produktion. Familiens fokus har fra starten været at levere topanmeldte piemontesiske vine til venlige priser - og i glasset taler kvaliteten for sig selv: det er efterhånden mere end svært at udpege bedre value-for-money i Piemonte!

Passer godt til

Okse

Gris

Kalv

Vildt

Lam

Ost

Tapas

Pizza

Pasta

Svampe

Årgang 2019
Servering 14-17°C
Gemme potentiale +15 år fra høståret
Alkohol 14 %
Indhold 75 cl
Lukketype Kork
Emballage 6 stk. papkasse
1 fl. pr. stk.
299,95DKK
BEDSTEPRIS6 fl. pr. stk.
159,95DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

93 Point

Flaskehalsen

93 Point

Mad og Monopolet

92 Point

James Suckling

92 Point

Rolf Madsen, Vinexpressen

92 Point

Din VinGuide

91 Point

Houlberg

Supervin.dk

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Lignende produkter