Klik/Tryk for at zoome

Prosper Maufoux Bourgogne Pinot Noir Reference 2017

På lager - 1-2 dages levering Vingaranti

Sprød, ung og pivfræk Bourgogne i den nye 2017-årgang.

God Bourgogne i let og elegant stil. Denne vin er en særdeles fin repræsentant for de mere og mere populære, røde Bourgogne-vine.

Prosper Maufoux kender det burgundiske terrior til perfektion og repræsenterer den raffinerede og elegante stil, som vi alle elsker i de store Bourgogne vine.

Huset ejer marker i adskillige topkommuner, og deres "know-how" skinner tydeligt igennem i denne Bourgogne Rèfèrence, der varmt anbefales til kræsne Pinot Noir elskere.

Meget elegant duftende Pinot Noir, med lidt animalske noter i næsen. I munden fornemmes typiske træk fra Pinot med friske jordbær og lyse hindbær, der, kombineret med blide tanniner, giver en dejlig blød og afrundet smag. Den elegante afslutning byder på harmoniske krydderier fra 8 måneder på små egetræsfade, heraf 15% helt nye. 

Vinen går godt til fjerkræ og er i det hele taget velegnet til de fleste kødretter. Nydes nu og frem til 2022.

Prosper Maufoux er et stort og anerkendt vinhus, beliggende i Santenay. Domainet har marker fra det nordlige Chablis område, hele vejen ned gennem Côte de Nuits, Côte de Beaune og til det sydlige Macon. De råder over mange prestigefyldte marker, i kommuner som Pommard, Corton, Vosne-Romanée og kan præsentere en vinhistorie, der kan spores helt tilbage til år 1860.

Vidste du det? 
Nadine Gublin blev i slutningen af 1990’erne den første kvindelige ønolog, som opnåede titlen som ”årets winemaker i Frankrig” hos Revue de Vin de France. I dag laver Nadine vin to steder. Dels som teknisk direktør hos Domaine Jacques Prieur, der nærmest vader i +95p ratings hos de store anmeldere. Og dels hos Prosper Maufoux, hvor hun som fast ønologisk konsulent arbejder tæt sammen med den daglige winemaker. Nadines suveræne bourgogner kendes bl.a. på deres rige frugtfylde, da hun foretrækker at arbejde med relativt sent høstede druer.

 

Læs mere

Passer godt til

Fisk

Grøntsager

Vildt

Fjerkræ

Skaldyr

Salat

1 fl. pr. stk. 179,95  DKK
6 fl. pr. stk. 159,95  DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

Supervin.dk

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 15-17 °C
Gemme potentiale 4-5 år
Alkohol 12,5 %
Indhold 75 cl