Klik/Tryk for at zoome

Lagunilla Optimus 2013

På lager

Lagunillas prestigevin, der kun laves i udvalgte årgange og i så begrænset et antal, at hver flaske er nummereret. 

Optimus er lavet af druer af topkvalitet. Tempranillo, men også Syrah, Merlot og Cabernet. En mild sagt atypisk druesammensætning af eksperimentel karakter, som Rioja DO Institute har givet specialtilladelse til. Druerne er håndplukket og har fået lov til at modne optimalt før høst. Vinen er fadlagret i nye, franske fade (Allier) 50% og amerikanske 50% med normal ristning.

Vinen er særdeles kraftig og kommer fra Lagunillas bedste vinmark. Den er kendetegnet ved en aldeles koncentreret bouquet. Indsmigrende, forførende, kompleks smag af mørke bær med stor frugt, kaffe og mørk chokolade. Efterfulgt at lækre tanniner i flot samspil med flotte fadnoter og et touch vanilje. En ægte top Rioja i moderne udgave, der vil udvikle sig meget de næste år og kan henlægges i op til 10 år. Alk. 14 %.  

Optimus 2013 er ganske enkelt fantastisk og fuldt på højde med den fremragende årgang 2010, vi solgte på få uger sidste forår. Tidligere årgange er blevet revet væk. En ting er sikkert - der kommer atter adskillige kasser i min private vinkælder. 

Dette er uden tvivl Danmarks bedste tilbud på Rioja lige nu, og du kommer til at lede meget meget længe, inden du atter finder samme topkvalitet til den pris.

Leveres i kasser med 6 flasker, hvor hver flaske er pakket i original gavekasse - som afbilledet. 

 

Vi tilbyder Supervins unikke garanti: 
Hvis du ikke er tilfreds med vinen, tager vi alle flasker retur på vores regning og returnerer betalingen. Det gælder også den første, åbnede flaske (maks. 1 md. efter levering).

Læs mere

Passer godt til

Gris

Kalv

Okse

Ko

Vildt

Lam

PRISEN UDLØBER OM:
1 fl. pr. stk. 299,95 DKK
6 fl. pr. stk. 239,95 DKK
TILBUD6 fl. pr. stk. 139,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

Vores vurdering

Gold

Mundus Vini

Bronze

Decanter

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 16-18 °C
Gemme potentiale 2022
Alkohol 14 %
Indhold 75 cl