Tilbage

Lagunilla Optimus 2013

På lager
Lagunilla Optimus 2013 fra Rioja, Spanien
Mundus Vini
Decanter

Lagunillas prestigevin, der kun laves i udvalgte årgange og i så begrænset et antal, at hver flaske er nummereret. 

Optimus er lavet af druer af topkvalitet. Tempranillo, men også Syrah, Merlot og Cabernet. En mild sagt atypisk druesammensætning af eksperimentel karakter, som Rioja DO Institute har givet specialtilladelse til. Druerne er håndplukket og har fået lov til at modne optimalt før høst. Vinen er fadlagret i nye, franske fade (Allier) 50% og amerikanske 50% med normal ristning.

Vinen er særdeles kraftig og kommer fra Lagunillas bedste vinmark. Den er kendetegnet ved en aldeles koncentreret bouquet. Indsmigrende, forførende, kompleks smag af mørke bær med stor frugt, kaffe og mørk chokolade. Efterfulgt at lækre tanniner i flot samspil med flotte fadnoter og et touch vanilje. En ægte top Rioja i moderne udgave, der vil udvikle sig meget de næste år og kan henlægges i op til 10 år. Alk. 14 %.  

Optimus 2013 er ganske enkelt fantastisk og fuldt på højde med den fremragende årgang 2010, vi solgte på få uger sidste forår. Tidligere årgange er blevet revet væk. En ting er sikkert - der kommer atter adskillige kasser i min private vinkælder. 

Dette er uden tvivl Danmarks bedste tilbud på Rioja lige nu, og du kommer til at lede meget meget længe, inden du atter finder samme topkvalitet til den pris.

Leveres i kasser med 6 flasker, hvor hver flaske er pakket i original gavekasse - som afbilledet. 

 

Vi tilbyder Supervins unikke garanti: 
Hvis du ikke er tilfreds med vinen, tager vi alle flasker retur på vores regning og returnerer betalingen. Det gælder også den første, åbnede flaske (maks. 1 md. efter levering).

Vores vurdering
1 fl. pr. stk.
299,95 DKK
6 fl. pr. stk.
239,95 DKK
Fragt
FRAGT FRA 29,-
Køb for:

mere for
FRI LEVERING
Bestil inden:
Og vi sender i dag

Passer godt til

Servering: 
16-18 °C
Gemmepotentiale: 
2022
Alkohol: 
14 %
Indhold: 
75 cl

Vi tror du vil kunne lide...

Tilmelding til nyhedsbrev

Få gode tilbud og tips om dejlige druer direkte i din indbakke.

Gruppekøb
Indtast den kode du har modtaget fra Supervin